Posted by admin on november - 30 - 2013 | 19 Comments

pink-boxes-1-220938-mKære alle sammen

I dag er det PCOliv´s 3 års fødselsdag:-) En stor dag der giver stof til lidt mulighed for at tænke lidt over hvordan de tre år er gået og hvordan det næste år skal forløbe. Det vigtigste for mig er at takke alle jer læsere som troligt følger med her på bloggen. Uden jer var der ingen blog:-) I giver mig så utrolig meget hver dag, med jeres små kommentarer, og søde mails. Mange, mange tak.

Jeg nåede lige præcist at få afprøvet at holde kursus inden fødselsdagen:-) I går stod jeg nemlig for første gang foran en skøn gruppe PCOpiger og fortalte om mit liv og mine erfaringer. Det var en grænseoverskridende oplevelse, men samtidig også helt fantastisk. Men det vil jeg skrive meget mere om på mandag, hvor I kan læse om hele kurset:-) Det var en rigtig hyggelig aften.

Der ligger nu over 1100 opskrifter og ideerne vælter stadigvæk frem:-) Efter jeg i slutningen af sidste år bestemte mig for at blive selvstændig og arbejde med PCOliv fuldtid, er jeg kun blevet bekræftet i at det er den rigtige beslutning. Ofte modtager jeg søde takke mails, om at hvor glade I læsere, er for min blog og hvor meget jeg hjælper jer. Det varmer mit hjerte og giver mig så meget mere værdi. At økonomien så er usikker og ikke mindst stram, samt jeg har sat min familie i en usikker situation – ja, det er faktisk det værd:-)

Når jeg tænker på, at jeg startede bloggen for at holde styr på mine egne opskrifter. Egentlig bare for mig selv, så er det fantastisk at stå hvor jeg gør i dag:-) 1200-1500 unikke læsere kigger hver dag forbi på bloggen, læsere, diætister, kokke og andre professionelle bidrager til at gøre bloggen spændende og mange af jer skønne læsere sender opskrifter ind. Mange tak for det:-)

Jeg går en nye og spændende tid i møde. Jeg skal lidt væk fra skærmen og ud at møde jer nu:-)  Det bliver spændende at dele min historie med jer og ikke mindst at lære af jer;-) Det nye år bringer mange nye kurser med sig. Jeg har sammen med Diætisthuset mange nye spændende kurser på tegnebrættet og det bliver spændende. Vi vil forsøge at komme rundt i landet, så ingen bliver glemt:-)  Der også lidt andre tiltag på vej og jeg glæder mig til at kunne præsenterer jeg for dem:-)

 

Dagens Giveaway

 

I dag har 1 læser mulighed for at vinde 4 af  mine E-bøger – tror faktisk lige i skrivende stund at jeg giver et sæt mere væk, så det er 2 af jer der kan vinde dette:-)

Julens Glæder
Børn i balance
LCHF – 40 LCHF opskrifter fra PCOliv.dk
Himmelske Kager

Alt du skal gøre er at skrive en lille fødselsdagshilsen til mig her;-) Skriv det i kommentarfeltet herunder. Husk at bruge den Email-adresse som du har brugt til dit medlemskab. Kun emails der er brugt til køb af medlemskab kan deltage.

Vinderen bliver fundet d. 1. december. Vinderen bliver kontaktet privat og offentlig gjort her på bloggen:-)

Husk du stadigvæk kan nå at deltage i resten af ugens konkurrencer. Vinderne bliver trukket i morgen:-)

Julensglader-Kopi-Kopi

Forsidebilled til Børn i balance

 

Forside-til-LCHF-billed-401x300 - Kopi

Forside billed til Himmelske kager. Kun billed

19 Responses so far.

 1. Rikke siger:

  Stort tillykke med de 3 år på din super lækker blog. Den har virkelig hjulpet mig til at gå helt over til pco kost, der er så meget inspiration at hente, at det er helt vildt fedt. Men det der også er super lækkert er at vi medlemmer selv kan få vores opskrifter med på din blog, det giver mig lidt sjovt i hverdagen:-) stort tilykke herfra

 2. Anja Melin Iversen siger:

  Hej Nina
  Hjertelig tillykke med fødselsdagen;-) Fortsat kun det gode arbejde – så fedt med et sted at hente inspiration og dele erfaringer med andre i samme situation. Det har fået mig til at føle, at jeg ikke er alene herude og sygdommen kan kontrolleres;-) Ser frem til endnu et godt år;-)
  Knus Anja

 3. Tina siger:

  Stort tillykke med fødselsdagen idag.

 4. Anette siger:

  Et STORT TILLYKKE med de tre år på en fantastisk blog, som jeg slet ikke kunne undvære! Der er altid spændende ting at finde herinde; lækre opskrifter og relevante artikler, der alle hjælper mig meget i min hverdag. Ser frem til mange flere år med bloggen! :)

 5. Annita siger:

  tillykke med fødselsdagen. jeg har fuldt dig i alle 3 år, og det er en god hjælp når jeg kører lidt sur i det hele og så lige tjekke ind og få et realitetstjek og huske at jeg IKKE er alene om det her. WE KEEP FIGHTING :)

 6. jane siger:

  tillykke med denne helt super dejlige blog, den er nærmest blevet en bibel for mig, da jeg har meget stort behov for et kærligt spark samt et frisk pust nakken, har medvirket tl at jeg forløbig har tabt 10 kilo, så igen tillykke med dagen.

 7. Vibeke Frømsdorf siger:

  Kæmpe tillykke

 8. Line Johannsen siger:

  Kæmpe stort tillykke, det er altid en fornøjelse og meget inspirerede at prøve dine opskrifter.
  Er så glad for at denne side findes, selv manden i huset bruger den:-)
  God dag:-)

 9. marie westen siger:

  Kæmpe stort tillykke med de 3 år. Jeg kan sige for mig og helt sikkert for mange andre, at vi er lykkelige over at have fundet denne blog. Jeg fik konstateret pco fir få uger siden og aner seriøst ikke hvad jeg ville have gjort uden dig/denne blog. Så 1000 tak fordi du er så sød at dele ud af din viden og sikke nogle lækre opskrifter ;) Tak og TILLYKKE :D :D :D

 10. Anne Knudsen siger:

  Tillykke – 3 år
  Du har kæmpet og fundet den vej der virker for dig og tænk hvor mange der samtidig hverdag for noget ud af det. Håber det kommer til at gå fantastik frem over.
  Stort kram
  Anne

 11. Gerda siger:

  Kære Nina! Stort tillykke med de 3 år til bloggen:-) og TAK for den! Det er faktisk dig der har ført mig ind i sammenhængen ml pco og kosten. En viden lægeverdenen aldrig har nævnt med et ord for mig… nu er jeg meget klogere, lettere og har det bedre på grund af dig og din blog:-)
  Endnu engang tillykke!

 12. Lea siger:

  Stort tillykke med de 3 år!
  Jeg er en af dem, hvis liv, du og din blog har ændret:-) først med introduktion til pcokost og derefter med introduktion til LCHF. Nu har jeg endelig fundet ro i kroppen og har fået et normalt forhold til mad. Så stor tak herfra:-) Godt at høre at det, om ikke økonomiske, så i hvert fald følelsesmæssigt giver plus på kontoen:-)
  Håber du har fejret dagen med en über lækker kage fra bloggen;-)

 13. Sarah siger:

  Stort stort tillykke med fødselsdagen, har brugt siden enormt meget og det er dejligt med inspiration til hverdagen! Og sikke en dag at fejre fødselsdag på,1 december, 1. søndag i advent – Det bliver ikke bedre :)

 14. Maj Sander siger:

  Stort tillykke med fødselsdagen for din fantastisk og inspirende blok. Din side gør min hverdag nemmere med PCO. TAK og stort hurra.

 15. Sandie siger:

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag Nina. Du gør et fantastisk stykke arbejde!! Jeg har selv overvejet en blog i meget lang tid, men jeg ved hvilket arbejde og overskud det også kræver, selvom det er sjovt og givende :)

 16. Carina Brogaard siger:

  Lidt for sinket: Tillykke med dagen i går – ja kan jo kun sig jeg er meget glad for din side og beuger den tigtig meget :-)

 17. ayla siger:

  Tillykke med dagen