Posted by admin on december - 14 - 2012 | 19 Comments

Medlemsskab af PCOliv.dk

For at kunne se alle indlæg og opskrifter her på PCOliv.dk skal du være medlem. Du får her en vejledning i hvordan du køber dit medlemskab og downloader dit helt personlige password. Vores store Forum er selvfølgelig  gratis. Du kan købe dit medlemskab her:

Indmeld

 

Som medlem får du ubegrænset adgang til hele PCOliv.dk. Det er et engang beløb. Du kan også købe adgang til både PCOliv og Fru Spinat samtidig og få en rigtig god pris. Se tilbud

I øjeblikket modtager du også et eksemplar af E-bogen “Duftende brød” gratis når du køber et medlemskab.

Når du har købt medlemskab, vil du modtage en ordrebekræftelse med et link (midt i ordrebekræftelsen med blåt), som du skal højreklikke på og vælge “åben link i ny fane”. Her står dit helt personlige password.  Se billede nedenfor. Hvis du ikke modtager din ordrebekræftelse, så kig evt. i din spammappe.

19 Responses so far.

 1. Anne siger:

  Hej
  Jeg har luge betalt for indmeldelse men hvor er det jeg skal bruge paswordet

  • admin siger:

   Hej Anne

   Hvis du går ind på en opskrift, så er der en kasse, hvor du plejer at se opskriften. Tast password i kassen og så kan du se alle opskrifterne.

   Husk at gemme dit password, for hvis dine cookies på computeren bliver slettet, bliver dit password også slettet og du skal taste det igen:-)

   • Ellen siger:

    Hej Anne.
    Jeg har også lige betalt for indmeldelse, men når jeg taster mit password ind i feltet under opskrifterne, siger den, det er ukorrekt. Det fungerer ikke helt optimalt. Hvad gør jeg så?

    KH Ellen

    • admin siger:

     Hej Ellen

     Jeg kan se at du har fået tastet forkert email i shoppen. Jeg kan se at du ikke har hentet din password endnu. Du skal trykke på linket i din ordrebekræftigelse. Se ovenstående indlæg. Ellers skriv endelig til mig på info@shop-pcoliv.dk

 2. Mia siger:

  Jeg har købt afgang men ikke fået en ordrebekrøftelse?

 3. jytte siger:

  Jeg har købt medlemsskab og ønsker dig held og lykke med det hele. Håber du fortsætter med at lave spændende opskrifter.

 4. sarah siger:

  Hej Nina :)

  Fuld forståelse -og accept- ift., at du kræver noget betaling. Det er et stort arbejde der ligger bag, og! det er en stor inspiration at kunne hoppe herind! (især for sådan en regn-de-forskellige-procenter-ud-håbløs-én, som mig ;) )

  Dog vil jeg gerne lige spørge til, hvordan det kan være at de opskrifter der ikke er dine egne, også skal ligge “bag kodeord”?
  Der må være en tanke der, og jeg vil gerne forstå den :)

  Bedste hilsner fra
  Sarah

  • admin siger:

   Hej Sarah.

   Jeg har lige svaret på det under P-tærterne, så sætter lige svaret her også.

   Diætisthjørnet, brevkassen, de kendtes opskrifter, PCOpigernes historier osv er også gratis. Det er kun mine egne opskrifter jeg tager penge for.

   Alle opskrifterne fra læserne er faktisk gratis. Men de nye jeg får, spørg jeg om jeg må lægge kodeord på. Og der er faktisk nogen der synes at mit arbejde skal belønnes. Men det er som sagt op til den der sender opskriften ind.

   Vil lige slå fast at jeg ikke tager penge for andre arbejde, med mindre de selv tilkendegiver at det er ok. Og jeg siger mange tak for dem der støtter mit arbejde:-)

 5. sarah siger:

  Hej igen :) Tak for lynhurtig respons :) Fuld forståeligt, og ganske fair. Må indrømme at jeg heller ikke tjekkede længere end til p-tærterne, som jeg så ikke ku se ;) (endnu ;) …ska lige over yul og dén pengepung ;) )

  Rigtig glædelig yul til dig, og din lille hyggefamilie :)

 6. Mpmille siger:

  Hej
  Ville frygtelig gerne være medlem men det kræver man har Dankort og jeg har kun et mastercard og det kan man ikke bruge.
  Syntes det er mærkeligt for da jeg før jul købte juleopskrifterne var der ingen problemer med at bruge mastercard.

  • admin siger:

   Du kan bare sende mig en mail på info@shop-pcoliv.dk Så får du et kontonr. og kan overfører:-) Password sender jeg til dig når jeg registrer din indbetaling.

   Du har ret i at man kun kan betale med Dankort i shoppen. Det koster mange penge for mig at få de andre kort på. Det skulle aldrig have virket med Mastercard, så du undre mig:-)

   Men send mig en mail, så finde vi ud af det.

 7. Belinda Albertsen siger:

  Hej
  Jeg har nu været medlem i lang tid, men idag virkede mit pasword ikke, kan du hjælpe?

  Vh. Belinda

 8. Lena siger:

  Hej

  Din hjemmeside ser utrolig spændene ud :-) Vil bare lige høre om det er et engangsbeløb eller?

  Med venlig hilsen Lena

  • admin siger:

   Hej Lena

   Ja, det er et engangsbeløb. Det vil sige at du for kun 99 kr. altid har adgang til alle mine opskrifter:-)

   Håber du har lyst til at være med:-)

 9. Laura siger:

  Hej,
  Jeg købte mit medlemskab for lidt over et år siden – nu kan jeg ikke længere få lov til at åbne ordrebekræftelsen og dermed få mit password (som jeg selvfølgelig ikke lige har fået skrevet ned andre steder). Kan I hjælpe mig med mit password? Det er ordrenummer 64 hvis dette skal bruges.
  Mvh. Laura