Flanksteak med blomkålsstænger – LCHF

 

Flanksteak med blomkålsstænger

De her blomkålsstænger finder man mange steder på nettet i forskellige udgaver. Folk kalder dem blomkålsfritter. Men for at være ærlig, så har det intet med fritter at gøre, og jeg synes det er meget forkert at kalde dem det 😉 Til gengæld så er det tilbehør at den bedste slags. De er fyldt med smag og er flotte. Vi havde gæster en dag, hvor jeg lavede dem og gæsterne synes rigtig godt om dem. Mine børn synes også at de er sjove. Der er nemlig en form for fasthed over disse stænger, der gør at man kan dyppe dem i f.eks remoulade (som mine børn får en gang imellem). Du kan også sprøjte dem til rosetter – se her en af mine tidlige opskrifter .

Jeg kan love jer at der kommer en anden udgave af blomkålsfritter i næste uge, som er rigtige fritter. Altså sådanne nogen som kan erstatte rigtige pomfrits 😉 Så glæd jer også til dem 🙂

Og ja, jeg ved at portvin ikke er LCHF, men det er et valg jeg tager, da jeg aldrig drikker vin eller andet alkohol 😉 Det er det samme med ærterne. De er ikke striks LCHF, men engang imellem er det ok for mig.

Comments

  1. Signe Braat says:

    Hej
    Spændende nyt tilbehør der kan gå til alt slags mad!
    Jeg kunne tænke mig at servere blomkålsstænger hårdt krydret, serveret som snack i selskab med frisk sprødt grønt og måske en humusdip eller hvid græsk yoghurtdip.

    Med venlig hilsen
    Fødevarekonsulent

    Signe Braat
    fødevaregruppen

    1. admin says:

      Lyder lækkert Signe 🙂 Bare vent til de blomkålsfritter jeg poster i næste uge. De er om muligt endnu bedre 😉

Leave a Reply to admin Cancel Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *