Broccoli og bønne salat

Skal du grille i weekenden? Måske til Sankt Hans? Så er det her det absolutte bedste grill tilbehør:-) Jeg er så vild med denne salat at det bliver lavet mindst en gang om ugen i øjeblikket. Den er frisk, smagfuld og bare lækker. Den gør det ud for dip til kødet og man kan skifte grøntsagerne ud efter behag. Dette er dog den bedste kombination jeg her nået frem til:-)

Jeg håber på rigtig dejlig vejr på søndag:-) Vi skal lave bål i haven. Vi starter allerede om eftermiddagen, da det jo er  hverdag mandag og børnene ikke skal for sent i seng. Vi skal lave snobrød, kyllingespyd og slutte af med popkorn. Børnene får nok også pølser. De glæder sig vildt, så det har bare at være godt vejr:-)

Jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig Sankt Hans:-)

P.S Det er en lækker tunsteak jeg får til på billedet.

 

Broccoli og bønnesalat

 

 

Comments

  1. […] bare helt gode ud. Smagen var også god, så et hit;-) Vi fik dem til aftensmad med kylling og denne Broccolisalat. Men må snart prøve dem med guacamole, kylling og salat. Glæder mig […]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *