Chokoladebomber

I skal da have en lille smagsprøve på opskrifterne fra min nye kogebog “Børn i balance“. Min datter kalder disse chokoladekiks for chokoladebomber. Egentlig et meget dækkende ord:-) For man bliver så dejligt fyldt af chokolade, når man spiser dem.

Børn i balance er allerede efter få dage, blevet en stor succes. Det glæder mig meget, at andre end mig kan se idéen i at få hele familien til at spise PCOkost:-)

Køb Børn i balance som E-bog her Børn i balance 

Køb Børn i balance som Hæfte her Børn i balance

Husk du får bogen ekstra billigt i dag:-)

 


[password-protect]


Chokoladebomber

135 g. mandler, malet til mel
115 g. Sukrin+ (blendet helt fint)
20 g. kakao
3 æggehvider (1 dl.)

creme
1,5 dl. Piskefløde
150 g. mørk chokolade
1 spsk. sukrin+

Pisk æggehviderne stive. Bland sukrin og kakaopulver i. Vend mandelmelet forsigtigt i. Put massen i en sprøjtepose med et stor tyl. Sprøjt massen ud til ca. 40 små runde cirkler på en bradepande med bagepapir. Bag kagerne i en 160 grader varm ovn, i ca. 10 minutter.

Bring fløde, chokolade og sukrin i kog. Smelt chokoladen og lade det koge et par minutter under omrøring. Køl cremen af. Når den er kold, skal den piskes let og puttes i en sprøjtepose. Saml kagerne.

De kan holde sig et par dage i køleskabet.

[/password-protect]

4 thoughts on “Chokoladebomber

  1. De ser super lækre ud. Men som altid kunne jeg rigtig godt tænke mig at kende energifordelingen og ikke minds kcal-indtaget pr. stk. Er det noget du har beregnet?

    1. Desværre går jeg mere og mere væk fra engeriberegninger. Jeg bruger det nemlig slet ikke selv mere. Og det tager så lang tid for at mig at taste ind. Jeg tænker at hvis man er til engergi beregninger, så kan man jo selv taste ind:-) De her er så ret voldsomme;-) Da der er chokolade og piskefløde i:-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *