Chokolader med pebermyntefyld – sukkerfri

fyldt chokolade

 

Mit første forsøg ud i chokolade kunsten 🙂 Og de var så fine blanke, men det er svært at se her på billedet 😉 Jeg havde nemlig lige taget dem ud af fryseren og så dannede de ligesom en dug overflade mens jeg tog billederne. Nå, men det var faktisk lidt nemmere end jeg troede. De vil selvfølgelig ikke passere igennem nåleøjet hos Mette Blomsterberg, men det gjorde de hos familien og gæsterne 😉

Jeg har bare købt nogle forme i Netto. Fyldet kan jo være hvad som helst, men jeg brugte pebermyntefyld, da det tager bismagen fra sukrinen;) Jeg synes de blev yderest vellykket. Jeg kommer nok til at øve mig lidt mere her inden jul 😉

Det er lidt svært at give de præcise antal, da jeg stod med en del chokolade tilbage. Men man skal bruge en del, til at hælde fra igen. Så det er en god idé at lave lidt marcipan konfekt eller have nogle abrikoser, som man lige kan overtrække også til sidst. Så går chokoladen ikke til spilde.

Pebermynteolien har jeg købt på apoteket. Hvis du ønsker en blank chokolade med knæk, så se her hvordan Mette Blomsterberg smelter sin chokolade

Og så må jeg da vist hellere opdatere med at drillenissen Julius er blevet god igen. Der lå chokolade og pebernødder i julesokkerne da børnene kom hjem i går 😉 Og der var gaver i morges.

3 thoughts on “Chokolader med pebermyntefyld – sukkerfri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *