Fødselsdags giveaways – Søndag

 

 

Så er det dagen – altså fødselsdagen. Men det kan du læse mere om i det næste indlæg. Det er nemlig også sidste dag med Giveaways 🙂 Jeg kommer virkelig til at savne det:) Det har været helt fantastisk med alle de gaver jeg har fået til jer og hvor er det dejligt at I har leget med 🙂 Se de flotte gaver her på den sidste dag. Vi skal i dag finde 3 vindere:)

HUSK AT LÆSE REGLERNE I DAG!!

DU SKAL I DAG SKRIVE DEN JULEOPSKRIFT HER FRA PCOLIV.DK SOM DU BEDST KAN LIDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hjemmesideSOVI

En af jer kan vinde 1 times kostvejledning incl. kostplan hos Diætist Hanne Juul, som vi bla. kender fra bogen “Spis dig rask” og fra TV (BS og recepten på lykke). Hanne er også højaktuel med en ny bog til foråret. En bog som jeg forventer mig meget af, efter at have snakket end del med Hanne om den. Vi PCOpiger kan glæde os:)

I  anledningen af julen kan du i øjeblikket købe gavekort tilkostvejledning med 20 % rabat. De kan købes fra nu af og frem til jul med denne rabat. (der er ikke rabat på de små kontrolvejldeninger).  Dvs. et vejledningsforløb af 3 konsultationer incl. Udarbejdelse af person kostplan og diverse målinger (Fedt %, muskelmasse, metabolisk alder, vægt BMI) koster normalt kr. 1600,- og vil kunne købes til kr. 1280,- Der er stadig tilskud at hente hos sygeforsikringen Danmark hvis man er medlem.

Det er et perfekt idé til ønskesedlen nu her til jul 🙂

fitbit

Der er også mulighed for at vinde dette lækre Fitbit Flex i valgfri farve. Hvad er så det – tænker du måske 🙂 Forklaringen kommer her.

Fitbit Flex, er som en lillebitte personlig træner du sætter på håndleddet. Der kan den sidde hele dagen og måle hvor mange skridt du tager, hvor langt du går, hvor mange kalorier du forbrænder, antal aktive minutter, antal søvntimer og til og med kvaliteten på disse. Al denne data synkroniseres automatisk med din konto på Fitbit.com eller gratisappen Fitbit på din smartphone, og bliver til smuk, motiverende statistik. Du kan læse meget mere hos Coolstuff her   Fitbit Flex

 

Spis dig i balance.
Bøger, bøger, bøger. Man kan aldrig få for meget viden 🙂 Gads forlag har doneret hele 5 bøger til jer. Spændende bøger som er spækket med opskrifter til os PCOpiger. Majbritt l. Engell fra Frk. Skrump har været med til dem alle. Bøgerne indeholder stor viden om PCO – især bogen Spis dig i balance, som forklarer PCO så godt. Jeg har tidligere anmeldt den bog her. De andre bøger er faktisk også anmeldt på bloggen;) Mangler du inspiration til kosten, eller viden om PCO, så er det her til dig:)

 

 

Dagens Giveaways

1 læser kan vinde
Fitbit Flex i valgfri farve
Værdi 749 kr.
Sponsoreret af Coolstuff

1 læser kan vinde
Spis dig i Balance – af Engell og Fahrenholtz
Graviditets kogebogen – af Majbritt l. Engell
Vis bare arme – af Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell
Spis maven flad – af Charlotte Hartvig og Majbritt L. Engell
Hold maven flad – af  Charlotte Hartvig og Majbritt L. Engell
Samlet værdi 1245 kr.
Sponsoreret af Gads forlag

1 læser kan vinde
1 times kostvejledning incl. kostplan hos Hanne Juul
Værdi 1100 kr.
Sponsoreret af Hanne Juul Kostklinikken Sovi

Stor tak til Coolstuff, Gads forlag og Kostklinikken Sovi for dagens Giveaways

 

For at deltage i dagens Giveaway, skal du skrive en lille kommentar her under indlægget. Skriv hvilken juleopskrift fra PCOliv, du bedst kan lide 🙂 I dag skal du også skrive hvis du ønsker dig kostvejledningen hos Hanne Juul, da det jo er på Sjælland. Du kan kun deltage en gang om dagen. I morgen bliver  vinderene slået op i dette indlæg, samt blive kontaktet direkte pr. email, så husk at skrive den rigtige email (det er kun mig der kan se den). Gaverne bliver kun sendt til vindere i Danmark. Hører jeg ikke fra vinderene inden en uge, trækker jeg en ny vinder.

Held og lykke til jer alle 🙂

——————————————————————————————————————————-

Vinderne blev

 

Maja Breum
Fitbit Flex i valgfri farve
Værdi 749 kr.
Sponsoreret af Coolstuff

Nana
Spis dig i Balance – af Engell og Fahrenholtz
Graviditets kogebogen – af Majbritt l. Engell
Vis bare arme – af Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell
Spis maven flad – af Charlotte Hartvig og Majbritt L. Engell
Hold maven flad – af  Charlotte Hartvig og Majbritt L. Engell
Samlet værdi 1245 kr.
Sponsoreret af Gads forlag

Jeanette Kure Frederiksen
1 times kostvejledning incl. kostplan hos Hanne Juul
Værdi 1100 kr.
Sponsoreret af Hanne Juul Kostklinikken Sovi

 

Comments

 1. Nej nogle fede gave lige det træning armbånd har jeg skrevet på ønskesedlen det kunne være skønt at bliver ejer af sådan et, især nu når jeg skal starte på skole og får desværre ikke mulighed for at træne så meget.
  Bogen er også en jeg endnu ikke har, så den kunne også bruges da der er nogle gode opskrifter i.

  1. Af jule opskrift er den nok risengrød lavet på perler også min opskrift på chokolade småkager mums de er gode og sprøde. ☺

 2. Anette D. says:

  Sikke lækre gaver – ville elske armbåndet så jeg havde en motivator for at træne mere trods dårlige knæ.

  Har hørt rigtig godt om det

  1. Anette D. says:

   Bogen har jeg nemlig.

  2. Anette D. says:

   Juleopskriften er nøddeguf – jeg er ikke rigtig til julemad og klassisk julebag generelt så det må blive en julesnack

 3. Dorte Kristensen says:

  Dejlige bøger, har dem alle, men hvis man var så heldig at vinde en af de andre præmier, ville jeg straks videregive den til min dejlige datter på 17

 4. Linda Vinding says:

  Skønne Premier….min bedste pco opskrift i juletiden er risalamande med mascapone og hytteost….muuums

  1. Linda Vinding says:

   Men hvis det skal være fra jeres side kan den med perlebyg også bruges…den tager bare lidt længere tid at lave så derfor bruger jeg oftest den anden

 5. julie jensen says:

  Åh, du har da vist gemt de bedste give aways til i dag. Kan næsten ikke vælge! Hmm Jeg tror jeg vil få mest glæde af bøgerne 🙂 for jeg ejer kun spis dig gravid… Jeg synes den er god, men som du selv skriver bliver det lidt kedeligt i længden. Tak for din blog. Julie

 6. Anja says:

  Firbit – ville være SÅ lækkert..

 7. Mette says:

  Min yndlingsjuleopskrift herfra bloggen er æbleringene ❤️. Hvor vil jeg gerne vinde et sort fitbit træningsarmbånd.

 8. Jeanette Kure Frederiksen says:

  Min yndlingsopskrift er helt klart hjemmelavet nougat! Er en sucker efter nougat!! Jeg vil gerne vinde det hele – kan jeg det? Også kostvejledningen!!

  1. admin says:

   Tillykke Jeanette
   Du har vundet kostvejledningen hos Kostklinikken Sovi. Jeg sender dig en mail.

 9. Trine Lund says:

  Sikke fine gaver og tillykke med fødselsdagen 🙂 jeg kunne godt tænke mig at vinde træningsarmbåndet – god motivation til den kommende trænning og vægttab.

 10. Liv says:

  Kanelsmåkagerne…. er bagt og er spist – rub og stub! Så jeg vil nok gerne vinde Fitbit 😉

 11. Maria Nielsen says:

  Fantastiske præmier! Jeg kan slet ikke vælge! Men jeg vil helt klart elske at vinde Fitbit armbåndet eller bogen! Min yndlings opskrift er den hjemmelavede nougat. Mums!

 12. Annita Pedersen says:

  Ville være perfekt til mine løbeture og træning og gode bøger går man aldrig af vejen for. Tillykke med fødselsdagen

 13. Malene Kristensen says:

  Lækre præmier. Jeg kunne rigtig godt tænke mig fitbit, da jeg går op i træning og gerne vil have en motivation til at få mere ud af det 🙂
  Min favorit juleopskrift er karamel konfekt fra e-bogen juleskrifter – den er super lækker!!

 14. Laura says:

  Min favorit opskrift er ris a la mande – som jeg afprøvede i går. Skønt at man stadig kan få noget af julens lækkerier, selvom man har PCO 🙂
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde Fitbit Flex. Den er faktisk på min ønskeliste, så det ville da være skønt med en tidlig julegave. Og opskriftsbøger kan man heller ikke have for mange af.
  Tillykke med fødselsdagen, og tak for nogle skønne præmier!

 15. Maria Pétursdóttir says:

  Til lykke med dagen! Det er et rigtigt fint blog som jeg bliver inspireret af, især opskriften for kanelsmåkagerne 🙂
  Jeg ville være rigtig glad hvis jeg enten vand fitbit flex til at hjælpe med efter-graviditets kilo 😉 eller kogebøgerne, da de vil passe perfekt til min samling 🙂

 16. Mai-Britt Andreasen says:

  Min yndlingsjuleopskrift er den varme krydrede æbletoddy/most… Er super alternativ til gløgg…

  Ville være dejligt at vinde armbåndet (fitness)

  Glædelig første advent

 17. Anette says:

  Min favorit er ris a la mande (http://pcoliv.dk/perlebyg-i-n%C3%B8ddeskum/) 🙂 Den minder utrolig meget om den gode gamle fra mors køkken 😀 Det kunne være fedt at vinde et Fitbit Flex eller en kostvejledning. Stort tillykke med fødselsdagen i dag! 🙂

 18. Lone Cecilie Dyrbye Kristensen says:

  Min absolutte yndlings juleopskrift må være nøddebrud <3 de er vildt lækre og helt fantastisk for en som mig der elsker nødder og chokolade 😉
  Tillykke med fødselsdagen 🙂 og tusind tak for al den inspiration bloggen har givet mig. Da jeg for 3 år siden, i en alder af 23 fik konstateret PCO anede jeg intet om det, men bloggen hjalp mig og gjorde det overskueligt! Så tusind tusind tak for det 🙂

 19. Henriette K S says:

  … jeg skal vist igang med at bage noget mere… Men jeg vil nævne kanelsmåkagerne 🙂
  Og så kunne det være helt fantastisk at vinde et Fitbit Flex! 🙂

 20. Pernille Nielsen says:

  Tillykke med dagen! Fantastiske gaver jeg ville elske hver og en.

  Jeg er vild med den enkle opskrift på marcipanstammen her fra bloggen. Dejlig enkel og lækker. Er sikker på den bliver lavet mange gange herhjemme 🙂

 21. Pinar says:

  Min yndlings juleopskrift herindefra er helt klart – Ris a la mande med perlebyg. Jeg ville elske, at vinde disse gaver. Wow…

 22. Mia-Sara says:

  Tillykke med dagen 🙂 og hold da op nogle lækre og fede præmier!
  Jeg er helt ny i PCO verdenen og derfor kunne alle præmierne sagtens bruges i mit lille hjem 🙂 god dag til alle

 23. Rikke D says:

  Jeg skal snart lave dine brunkager – det er lidt af et varemærke for mig at lave brunkager, så i år må vi prøve nogle sundere af slagsen 🙂 Det må siges at være min yndlingsopskrift.

  Da jeg bor i København kan alle gaver bruges, men nej hvor jeg ønsker mig et aktivitetsarmbånd 🙂

 24. Christina says:

  Sikke dog nogle lækre giwe aways – Bor på Sjælland så alle gaver ville passe perfekt..
  Jeg ELSKER ris ala manden med perlebyg – Det er så dejlig et alternativ i julen – Selv manden min kan lide den.. :o)

 25. Ulla S. says:

  Nøddeguf! Det er godt hele året rundt når det skal være lidt festligt, og det er ikke kun mig der er fan her i huset

 26. Kamilla Nielsen says:

  Lakserulle, fordi den er let og god til meget.
  En sort Fitbit Flex kunne være min motivation til at blive mere aktiv. Men der er også nogle spændende bøger 🙂

  Glædelig jul og tillykke med fødselsdagen!

 27. Jamilla Eriksen says:

  Min yndlings juleopskrift fra bloggen er uden tvivl de her lækre æble ringe: http://pcoliv.dk/aebleringe-gammeldags-aebleskiver/ Jeg fik dem til min første pco-venlige jul og selv min mor og bror var vilde med dem. De bliver helt sikkert også en del af julehyggen i år, det aftalte vi faktisk i sidste uge :P. Jeg vil allerhelst vinde Fitbit, da jeg allerede har 3 af bøgerne. -Dog har jeg en sød pco veninde som ville blive glad for dem.
  Tillykke igen og glædelig 1. søndag i advent 🙂

 28. Maria says:

  Har lige bagt pebernødderne og de er faktisk ret gode. Er allerede et hit her i hjemmet. 🙂 Kan varmt anbefales 😀

 29. Maja says:

  Marcipanen er den bedste og æbleringene 🙂

 30. Christina Brehmer Jensen says:

  Jeg er pjattet med Rødkålssalaten med appelsinmarinade. Mums – synes også sagtens den kan bruges efter jul 🙂
  Krydser virkelig fingrer for at jeg vinder fitbit’en… Synes selv, at jeg har OK styr på kosten, men mangler i den grad motivationen… Og synes godt nok der er lagt vej igen, når man har +40 kg der skal ryge… :-/

  1. Christina Brehmer Jensen says:

   Hej PCO LIv.
   Kan jeg lokke dig til at slette min kommentar, nu hvor konkurrencen er overstået? 🙂

   På forhånd tak.

 31. Desirée says:

  Har netop laver brændte mandler med kanel fra pcoliv – mums det bliver en favorit hos mig og mine drenge – lille som stor. :). Ville elske dette fit armbånd :). Bor på Sjælland så noget vejledning ville være et plus – prøver på at blive gravid.
  Mvh Desirée tak for en skøn hjemmeside ;).

 32. Heidi Bræmer says:

  Din and i rømer… Den er bare så fin og mør hver gang…
  Jeg kan bruge alle gaverne især det fitbit… Bogenhar jeg dog, men kender en der vil blive glad for den i julegave..

 33. Yasmin Amer says:

  Min er nøddekys. De er lækre og s¨er de skønne at stille frem en lørdag aften

 34. Line holm says:

  Nøddeguf er en af mine absolut bedste juleopskrifter herfra 🙂

 35. Kirstine says:

  Min yndlings opskrift er helt klart nøddebrud 😉 mums … Håber at vinde fitbit i mint grøn 😉

 36. Anette Henneberg Thomsen says:

  Er pjattet med æbleringene. Bor i Aarhus, så der er lidt langt til Sjælland

 37. Emilie says:

  Uh, jeg er helt vild med rødkålssalaten med appelsinmarinade. Mums 😀

 38. Trine says:

  Alle julesmåkagerne! Årh hvor er det dejligt at kunne bage småkager man kan spise uden dårlig samvittighed.
  Hvis jeg vinder så ville jeg meget gerne vinde Fitbit Bit flex. Har længe gået og ønsket mig det.

 39. Tanja Appelgren says:

  Et sort ville gøre godt for min mor

 40. Monique says:

  Min yndlings opskrift er helt klart æbleflæsk! 😀 mååååms!

 41. Britt says:

  uh, der er mange gode opskrifter, men æbleskiverne med æblestykker i er fantastisk! Sad i går og spiste æbleskiver uden dårlig samvittighed og mavepine! 😀 ville meget gerne vinde fitbit uret!

 42. Malene Ørsø says:

  Mums kanel småkagerne

 43. Camilla Wolter says:

  Kanelsmåkager! Jeg elsker kanel, alt med kanel.
  Jeg kunne virkelig godt tænke min sådan et Fitbit flex, det kunne være fedt at prøve at tracke min træning osv.

 44. Kirstine says:

  Min yndlings juleopskrift er helt klar nøddebrud, mums 🙂 håber at vinde fitbit i mintgrøn, den er simpelthen for smart 🙂

 45. Signe Ankjærgaard says:

  Ris a la mande. Elsker det og har ikke lyst til at undvære det.
  Jeg vil rigtig gerne vinde bøgerne.

 46. Signe Ankjærgaard says:

  Ris a la mande.
  Jeg vil rigtig gerne vinde bøgerne.

 47. Sarah says:

  Det er nogle lækre give aways. Jeg vil gerne vinde fit bit flex, da jeg mangler motivation til at komme i gang med motionen. Min ynglings juleopskrift er jøde kagerne 🙂

 48. Maja Breum says:

  Uuh, jeg har først for nyligt fået konstateret PCOS, og har derfor ikke haft mulighed for at prøve nogle af opskrifterne endnu – ergo får jeg den hyggeligste december måned, hvor jeg skal bruge mange timer i køkkenet, og smage en masse dejlige opskrifter 🙂
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde Fitbit Flex – dimsen. Det lyder SÅ smart, og en kanon måde at få overblik over sine vaner, og dermed få noget motivation! Jeg har fødselsdag d. 10 december, så en tidlig fødselsdagsgave ville jeg bestemt ikke klage over 🙂

  1. admin says:

   Tillykke Maja
   Du har vundet Fitbit fra Coolstuff 🙂 Jeg sender dig en mail.

 49. Anne Salmonsen says:

  uha.. Lækre ting at vinde 🙂

  Jeg er personligt helt pjattet med opskriften: And i rømertopf .. Super mørt og smagfuldt!!

 50. Anette Frederiksen says:

  Først og fremmest tillykke med de 4 år..

  1. Anette Frederiksen says:

   Hmm.. Prøver lige igen.. Den fik ikk det hele med.. Men elsker rødkålssalat så min farvorit er helt klart Rødkålsmix.. Spiser det stort set hele perioden hvor man kan få rødkål.. Og mht præmierne.. Mht præmierne, så er det bøgerne eller armbåndet der er i højest kurs..

 51. Gitte Nielsen says:

  Jeg vil virkelig gerne vinde ‘uret’. Jeg er meget imponeret over de muligheder teknologien giver os og jeg har brug en ‘makker’.
  Jeg er helt pjattet med dine konfekt-ideer, bl.a. dem med frysetørret bær 🙂

 52. Pernille Jensen says:

  Min favorit er risalamande Ala pco 🙂 fed konkurrence!

 53. Anja Hansen says:

  Blåbærpandekager er helt klart et hit her, kunne være dejligt at vinde et spark ( armbånd ) i måsen ::-)

 54. Marie says:

  Æbleringene !! De hitter hos alle herhjemme.
  Jeg vil gerne vinde en fitbit!

 55. Anette Thomsen says:

  Er vild med ris a la mande, så at kunne spise det med god samvittighed er bare super

 56. Camilla Louise says:

  Min ynglings juleopskrift er nøddekys

 57. Camilla Louise says:

  Min ynglings juleopskrift er nøddekys og nøddeguf

 58. Ditte Marie says:

  Tillykke med fødselsdagen! Og tak for en meget inspirerende blog. Jeg ville blive meget glad for at vinde vejledningen hos Hanne Juul eller en af de andre flotte præmier. Hvis jeg skal vælge fra julekogebogen, er det bestemt æbleringene, som må nævnes 🙂 Mmm.

 59. Nina says:

  min ynglings juleopskrift må helt klart være ris ala mande, det hører til julen

 60. Bettina says:

  Hej og tillykke med fødselsdagen. Min ynglings juleret her fra bloggen er Rødkålssalat med appelsinmarinade – Smager så godt! Skal lave den til juleaften i år, rigtig godt alternativ til kartoflerne

 61. Winnie H. Dumstrei says:

  Kanelsmåkagerne er simpelthen helt fantastiske! De emmer for mig af jul og smager så englene synger.
  (En kostvejledening ville være fantastisk, men da jeg bor i Vojens er det desværre en meget lang tur)

 62. Mette Kyhe says:

  Risalamande!! Helt sikkert! 🙂

 63. Georgina says:

  Æbleringe

  1. Georgina says:

   Øv den fik ikke det sidste med.. Fitbit armbånd

 64. Malene Dam says:

  Det er svært at vælge yndlingsjuleopskriften, du har jo lavet så mange gode! Men æbleskiverne, nougaten og vaniljekransene er klart i toppen. 🙂

  Jeg ville elske at vinde armbåndet, da det ville være en god motivator til lige at få de sidste kg smidt inden bryllup i marts. 🙂

 65. Georgina says:

  Æbleringe

 66. Anja says:

  Bedste juleopskrift på PCOliv – det må være; De falske havergrynskugler..

  1. Anja says:

   Fitbit.. Ville være sjovt

 67. merethe richardt says:

  Min bedste opskrift er nøddebrud, men rødkålsalaten med appelsin er også helt fantastisk.

 68. Mia says:

  Jeg er SÅÅÅÅÅ vild med risengrøden :-))))))
  Med en god smørklat og sukrin gold/kanel på 🙂 MUMS!!
  Men er generelt så vild med alle julelækkerierne uden sukker herinde 😉 TAK!!!

 69. Marlene Nissen says:

  Rødkålssalat med appelsinmarinade er min yndlingsopskrift 🙂
  Vildt lækre præmier og jeg håber da jeg vinder en af dem .. især fitbit flex eller 1 time med Hanne Juula

 70. Annette says:

  Tillykke tillykke.
  Risalamande må være favoritten 😀
  Fitbit flex er på ønskesedlen.

 71. Christina P. says:

  Den hjemmelavede nougat

 72. Chanette Mikkelsen says:

  Min yndlings juleopskrift er på nøddebrud 🙂

  En fitbit vil være helt perfekt til min træning i det nye år 🙂

  Men bøger vil også være helt fantastisk.

 73. jane lindow says:

  Fit biten eller vægtkonsulenterne ville være fedt, da vi lige skal i gang med en hård omgang hospital og tab lidt vægt.

 74. Anne Moss Nielsen says:

  Æææælsker julegodter så det er dne hjemmelavede nougat. Og hvor ville jeg da gerne vinde det armbånd

 75. Lea Vincentsen Bentsen says:

  Jeg ville sindsygt gerne vinde det fitbit flex armbånd! Da jeg allerede går til kostvejledning hos Hanne og har bogen.. Havde fødselsdag d. 27 så at vinde det armbånd som en ekstra fødselsdagsgave ville betyde så meget!

  Jeg synes opskriften på ristede mandelbrud er vildt lækket btw 😀

 76. Kathrine Kristensen says:

  Den Knasende Nougat er bare for lækker!

 77. Anette Frederiksen says:

  Jeg må vist hellere prøve en sidste gang.. Men kun pga at jeg har skrevet min mailadresse forkert ovenover.. Så dette er den som skal være mit bud.. Og min farvorit er og blir stadig Rødkålsmix.. Elsker rødkålssalat og spiser det stort set hele rødkålssæsonen.. Bøger og armbånd er at foretrække, hvis man sku være en af de heldige..

 78. Anita says:

  Risalamande

  Her ville fitbit armbåndet være en hit 😉

 79. lotte says:

  Min favorit er kanelsmåkager

 80. Mille Hansen says:

  Hjemmelavet nougat hitter her 🙂

  Bor på Sjælland og har tidligere gået hos Hanme, så vil blive glad for alle gaverne 🙂

 81. Mie says:

  ris ala mande

 82. Kathrine says:

  Min favorit opskrift er æbleringene, jeg bytter dog kamutmelen ud med noget andet, hvad der lige er i skabet.

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at få fingrene i den FitBit. Jeg har nemlig lige tabt min, og jeg savner den så sindssygt meget. Den er virkelig en motivator i hverdagen.

 83. Kristina Kaas Hvalsøe says:

  Uhm kanelsmåkagerne er fantastiske! Skal helt sikkert laves igen 🙂

  Og fitbit har jeg netop lige skrevet på ønskelisten, fordi jeg så den på coolstuff.dk’s hjemmeside, så det ville ikke være dårligt! 🙂

 84. Anja says:

  Æbleringene! Mums!

  Ville elske at vinde det Fitbit! .<3

 85. Anne says:

  http://pcoliv.dk/mini-mandeldonuts-med-kanel/

  De er skønne:-)

  Og så står det fitbit på min ønskeliste

 86. Merete says:

  Jeg er klart med. Jeg har lige taget de bedste vaniljekranse ud af ovnen, bagt efter din dejlige opskrift. Det er en af mine mange yndlingsopskrifter herfra. Åh og konfekt toppe med nougat og nødder. Og karameller, se så er det snart jul. Som pco pige har Jeg de dejlige bøgerne i forvejen. De kan varmt anbefales… 🙂

 87. Tina Zacho says:

  Mmm.. Det må være nøddeguf der bliver favoritten

 88. Sussie Kristiansen says:

  Min yndlings opskrift er på nougat, mums 🙂 Og laver det gerne selvom det ikke er jul 😉
  Da jeg allerede går hos Hanne kan en anden få glæde af det tilbud – og møde jordens sødeste og skønneste menneske.

 89. Trine says:

  Nøddeguf er super guf !!!! 🙂
  Sikke dejlige gaver. Vil blive glad for dem alle, men kostvejledning på Sjælland er nok alligevel for langt væk for en fynbo
  God søndag
  Kh Trine

 90. Jane says:

  uhmmm… Mint og karamelnødder

 91. Nicoline says:

  Stort tillykke med fødselsdagen 🙂 min yndlingsopskrift er konfekttriologien – den er bare så lækker 🙂 fitbit ville være så dejlig at vinde 🙂

 92. lone Ellgaard says:

  Min yndlings er kanel småkagerne. De er så lækre og julet.

  Jeg vil gerne vinde armbåndet. Da jeg har de fleste af bøgerne og ikke bor på Sjælland.
  Og stort tillykke med fødselsdagen

 93. Birgitte Nissen says:

  opskriften på ris/byggrøden – den smager super.
  Hvis jeg vandt vil jeg gerne have kost vejledning, hvis der er en anden som har vundet det, så vil jeg også blive glad for Fitbit. Med venlig hilsen Birgitte.

 94. Malene Kjeldgaard Christensen says:

  Tillykke med fødselsdag 🙂 og stor respekt og thumps up for alt dit arbejde m bl.a. Pcoliv.dk og Pco danmark på FB. Det er vi mange som nyder godt af!
  Af opskrifter er jeg særlig vild med risalamanden – nogle gange spises den også som ‘risengrød’ med sukrin og kanel.
  Jeg er ret vild med fitbit armbåndet!!
  God advendt til alle ❤️

 95. Camille Hejdemann says:

  Nææijh sikke fine præmier. Hvor ville det da være fantastisk at vinde – specielt FitBix, den har jeg simpelthen savlet over i et år nu! :-O

  Den absolut bedste opskrift er helt klart på pebernødderne. Hele huset herhjemme er helt vilde med dem og foretrækker dem klart over “almindelige” pebernødder.

  – det er en sikker vinder med de pebernødder (Y) 🙂

 96. Kristine says:

  Vil vildt gerne vinde uret…

  Jeg har afprøvet en lækker opskrift på æbleskiver. Dét sammen med ris ala mande er nemlig min store last i december.

 97. Camilla says:

  Ynglingsopskriften er vaniljekransene, ingen jul uden dem:-)

 98. Maria says:

  Tillykke! Ingen jul uden brunkager og pebernødder

 99. Maria says:

  Tillykke! Ingen jul uden brunkager og pebernødder

 100. Helle Holstvig says:

  Jeg ELSKER Nina’s pebernødder 🙂 Ærgerligt, det kun er december en gang om året.. eller heldigt for min vægt!
  Jeg går hos anden diætist og ønsker derfor ikke være med i konkurrencen i forhold til gavekort til SOVI.

 101. Maria says:

  Jeg vil gerne vinde en tur til diætist 🙂 !!

 102. Gitte Gamborg says:

  Din opskrift på vaniljekranse er så god!! 🙂 Lavede en kæmpe plade fuld i går 🙂 Så gæt, hvad jeg sidder og guffer lige nu? 🙂 Følger LCHF så har ikle behov for diætist forløb.

 103. Camilla says:

  Jeg kan da slet ikke vælge mellem gaverne de er jo allesammen virkelig fantastiske 🙂

  Og jeg elsker opskriften på hjemmelavet nougat 🙂

  Knus og tillykke

 104. Kristina says:

  Risengrød

 105. Louise says:

  Ooo, min absolutte yndlings juleopskrift må være nøddebrud ..

 106. Karina says:

  aubergine-rullereller asparges med bacon er store hir her i huset 🙂

 107. Maria Normann says:

  Sikke et lækkert armbånd! Det kunne jeg godt bruge.. 🙂
  Og en af mine yndlingsopskrifter, af dem jeg har prøvet, må være nøddeguf, lige til min slikmund 😛

 108. Karina Sigsgaard says:

  Super fede gevinster. Jeg vælger Opskrift på : Konfekt ideer

  1. Karina Sigsgaard says:

   Vil da selvfølgelig gerne vinde alle gevinster også selvom om det vil kræve en tur til København.

 109. May Marisa says:

  Avra! En fed give-away! 😀

  Jeg har ikke tidligere afprøvet bageopskrifter, som er PCO-venlige. Men jeg vil klart forsøge mig med vaniljekranse – traditionelt, men også smagfulde. 🙂

 110. Ida Nissen says:

  Jeg synes ris a la mande med perlebyg er klart den bedste opskrift. Den redder helt klart min jul 😀

  Jeg kunne enormt godt tænke mig det smarte armbånd eller bogpakken 🙂 kunne være rart at eje bøgerne istedet for at være nødsaget til at låne dem på biblioteket som studerende 🙂

 111. Ida Nissen says:

  Jeg synes ris a la mande med perlebyg er klart den bedste opskrift. Den redder helt klart min jul 😀

  Jeg kunne enormt godt tænke mig det smarte armbånd eller bogpakken 🙂 kunne være rart at eje bøgerne istedet for at være nødsaget til at låne dem på biblioteket som studerende 🙂 🙂

 112. Sarah says:

  MMM, æbleringene er et hit 🙂

  og fede gaver, flot 🙂

 113. Camilla Skov says:

  Den bedste juleopskrift på PCOliv.dk er helt klart opskriften på jødekager!
  Det er efter min mening ikke en rigtig jul uden hjemmebagte jødekager og hvor er det skønt at der findes en opskrift, som er velegnet til os PCO-piger.
  Jeg ville være ked af at undvære jødekagerne i julen, de er ubetinget mine favorit småkager, som sagtens kan spises hele året rundt 😀
  Hvor ville det være skønt at vinde et Fitbit Flex armbånd – jeg har svært ved at få migselv ud af døren og motionere, især i vintermånederne. Måske den kunne minde mig om at det er på tide at lufte løbeskoene 🙂
  Tillykke til PCOliv.dk med de 4 år – Tak for en fantastisk side med lækre opskrifter 🙂

 114. Lucia says:

  Den bedste opskrift er “varm krydede æblemost”.
  http://pcoliv.dk/varm-krydrede-aeblemost-fra-nordisknaturligvis/
  Jeg kunne godt tænke mig et armbånd.

 115. Anika says:

  Jeg elsker nødder og min yndlings jule opskrift er Nøddeguf! Virkelig nogle fede præmier 🙂

 116. Bettina J. Søndergaard says:

  Ihh har længe ønsket Fitbit 😉 Det ville hjælpe mig så meget med at få mig rørt, hvilket jeg simpelthen glemmer…

  Synes den bedste opskrift er denne, når vi også får lyst til lidt sødt 😉

  http://pcoliv.dk/knasende-nougat/

  RIgtig god jul <3

 117. Birgitte N. P. says:

  Tillykke 🙂

  Jeg er endnu ikke kommet i gang med at afprøve opskrifterne. Men opskriften på nougat skal da helt klart snart afprøves 🙂

  Jeg håber, at jeg er heldig at vinde en af de 3 præmier 🙂

 118. Kathrine Schwartz says:

  Juleanden i rømertopf! 🙂 Alletiders fif.

  Jeg bor på Fyn, så kostvejlederen må jeg nok takke nej til, skulle jeg være så heldig at blive trukket 🙂

 119. Simone Poppelvig says:

  Risalamande med Perlebyg!!!!!Mmmm 🙂

 120. Nana says:

  Stort tillykke med fødselsdagen.

  Uden PCOliv.dk havde en PCO venlig kost for mig, ikke været mulig, så stor tak!
  Det er forholdsvis nyt for mig med PCO livstilen, Hvilket også betyder det er min første jul med PCO og jeg glæder mig til at prøve alle dine juleopskrifter. Indtil videre er det æbleskiverne der er min favorit.

  Såfremt jeg skulle blive en af de heldige vindere, er jeg meget interesseret i kostvejledning hos Hanne Juul. Men de andre præmiere har bestemt lige så stor interesse!

  1. admin says:

   Tillykke Nana
   Du er den heldige vinder af bogpakken fra Gad´s forlag. Hele 5 lækre bøger 🙂 Jeg sender dig en mail.

 121. Sara Houston Bording says:

  De armbånd er super fede! Men alle dine giveaways er jo super “julegaver”…!
  Jeg prøvede sidste år andesteg med blomkålsrösti – og det er klart en favorit!! Jeg har sidenhen lavet forskellige versioner af blomkålsröstien, som ofte er en del af min mad nu

 122. Christina M says:

  Mint og karamelmandler lyder som noget jeg må prøve!

 123. Lise says:

  Jeg elsker nøddeguf. De er fantastiske 😉

 124. Pia says:

  Fede gaver vil rigtig gerne eje det armbånd

  1. Pia says:

   Hov glemte at skrive ynglingsopskrift rødkåls salat med appelsinmarinade

 125. Daisy Daneli says:

  Uuh svært at vælg, men brændte mandler må være favorit lige idag da lysten har været stor og er netop blevet færdig med dem..

  Bor på sjælland, så kan sagtens vinde alle 3 ting

 126. Daisy Daneli says:

  Uuh svært at vælg, men brændte mandler må være favorit lige idag da lysten har været stor og er netop blevet færdig med dem..

  Bor på sjælland, så kan sagtens vinde alle 3 ting

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *