Fødselsdags giveaways – torsdag

Når jeg nu alligevel ikke kan sove, så lad os få tidligt gang i dagens Giveaway 🙂 Husk at der resten af ugen er flere dejlige gaver at få og at der søndag kommer en opskrift på den lækreste PCOvenlige LCHF kage:) I dag er der to spændende gaver på højkant 🙂 Der er både gode bøger fra Fadl´s forlag og ikke mindst et gavekort til Lowcarb store.dk

Lowcarbstore_Logo_CMYK_HR

En af jer kan vinde et gavekort på 200 kr. til Lowcarb store.dk I deres shop finder du rigtig mange skønne ting. Der mandelmel, kokosfibre, olier, forskellige nøddemel, de skønne produkter fra Bagerina og mange, mange flere ting. Det må være en kærkommen gave i mange hjem 🙂 Jeg handler meget hos Lowcarb store dk.

Både fordi ejerene er helt fantastiske og virkelig dedekeret til vores livsstil, men også fordi udvalget er stort og i super kvalitet til en god pris. I ser også at jeg engang imellem giver dem en af mine opskrifter til deres Facebook side 🙂 I får i øvrigt altid 5% rabat på jeres bestilling, hvis I skriver PCOliv 🙂  Så kig for Lowcarb store.dk

 

 

Fadl´s forlag har sponsoreret disse to gode bøger. En læser har mulighed for at vinde begge bøger:) Se her hvilke gode bøger det er.

 

kvinde

 Kvinde optimer din kost er en rigtig god bog. Jeg har tidligere anmeldt den her Opskrifterne er rigtig lækre. Som f.eks denne Oksemørbrad med rucola og parmesanchips som jeg bare er vild med 🙂 Og her er hvad forlaget skriver om bogen.

Vidste du at … der er undersøgelser, der viser, at du kan mindske generne i overgangsalderen ved at spise hormonstabiliserende kost, og at det er en fordel at starte allerede i slutningen af 20′erne/starten af 30′erne, da de første hormonsvingninger kan opstå dér?

“Kvinde, optimér din kost” er skrevet til dig, der ønsker at sikre, at din krop får de næringsstoffer, den skal bruge for at skabe balance i hormonsystemet. Den er skrevet med tanke på, at maden skal være nem at tilberede i hverdagen, og på at hele familien skal have lyst til at spise den. Der er derfor lagt vægt på, at du med lidt planlægning kun skal bruge ca. 30 minutter på at tilberede et aftensmåltid til hverdag.

“Kvinde, optimér din kost” er absolut ikke tænkt som en facitliste på, hvordan du skal leve og spise, men som en uundværlig kogebog for dig, der gerne vil give din krop det bedste af det bedste, som elsker mad, og som derfor ikke ønsker at gå på kompromis med hverken nydelse eller smag for at leve sundt. Bogen er helt uden løftede pegefingre, besværlige regler og restriktioner, men derimod fuld af inspiration.

Retterne er skræddersyede til dig som kvinde, med de råvarer forskning viser, er ekstra gavnlige for din hormonbalance – dette uanset om du er 25 eller 70 år. Udover at være optimale for din hormonbalance, er retterne også yderst sunde, nærende og lette at fordøje – både for dig og din familie.

Forordet er skrevet af Læge Søs Wollesen, der også har bidraget med info til mange af de uundværlige gode råd og fif, der er at finde i bogen. Ud over at være flittig brevkasseredaktør på ugebladet Femina og PSYKOLOGI er hun også er en meget populær foredragsholder om bl.a. overgangsalderen og stofskiftet.

 

sund Base

Sund base er skrevet af Mai-Britt Andreasen (formand for PCOforeningen). Selvom det er en ældre sag, så er det stadigvæk meget inspirerende, relevant og en meget flot bog. Den kan varmt anbefales. Jeg har tidligere anmeldt bogen her. og her er hvad forlaget skriver om bogen.

Sund frem for slank! Det er mottoet for denne kogebog. Gennem en perlerække af lækre kager, saftigt kød, fyldig brunch og meget mere præsenterer Mai-Britt Andreasen os for sunde retter. Og det vel at mærke retter, der er til at gå til og lave for helt almindelige mennesker.

Det er ganske få ting, der ofte skal til, for at gøre maden sund. Mai-Britt lider af insulinresistens, et forstadie til sukkersyge. Derfor har hun en personlig motivation for at have udviklet disse lækre retter. Men alle kan have glæde af bogen, ikke kun folk i fare for diabetes. Nyd de delikate retter – og lad dig inspirere til en sundere livsstil!

Dagens Giveaways

Gavekort på 200 kr. til Lowcarb store.dk
Værdi 200 kr.
Sponsoreret af Lowcarb store.dk

Sund Base – af Mai-Britt Andreasen
Kvinde optimer din kost – af Sandra Pugliese
Værdi 408,95 kr.
Sponsoreret af Fadl´s forlag

Stor tak til Lowcarb store.dk og Fadl´s forlag for dagens Giveaways

For at deltage i dagens Giveaway, skal du skrive en lille kommentar her under indlægget. Skriv hvorfor det er dig der skal vinde et sæt bøger eller gavekortet til Lowcarb store. Du kan kun deltage en gang om dagen. I morgen vil  vinderene slået op i dette indlæg, samt blive kontaktet direkte pr. email, så husk at skrive den rigtige email (det er kun mig der kan se den). Gaverne bliver kun sendt til vindere i Danmark. Hører jeg ikke fra vinderene inden en uge, trækker jeg en ny vinder.

Held og lykke til jer alle 🙂

 

————————————————————————————

Vinderne blev!

Marianne
1 x Sund Base – af Mai-Britt Andreasen
1 x Kvinde optimer din kost – af Sandra Pugliese
Værdi 408,95 kr.
Sponsoreret af Fadl´s forlag

Sanni
Gavekort på 200 kr. til Lowcarb store.dk
Værdi 200 kr.
Sponsoreret af Lowcarb store.dk

 

 

 

 

 

37 thoughts on “Fødselsdags giveaways – torsdag

 1. Jeg har passet så godt på en veninde gennem hendes kræftforløb og død, at jeg helt har glemt mig selv – så jeg har nu brug for at få mig selv i fokus 🙂

 2. Jeg er lige startet på LCHF kuren og er stadig ved at finde ud af de forskellige ting så jeg vil virkelig få glæde og sætte stor pris på en af præmierne 🙂

 3. Jeg er virkelig gået all in på at spise PCO kosten og jeg synes det går så godt! Har haft PCO i 15 år, og har altid været så svært at holde det i længere tid! Men det hjælper mig så MEGET, at jeg kan få ny inspiration her, og købe LÆKRE ting hos Lowcarb Store

 4. Jeg er, for kort tid siden, startet på lchf, og det kunne være en stor hjælp med nye idéer og mulighed for at købe lækre lchf-venlige varer.

 5. Jeg mangler helt klart noget inspiration til nogle lækre opskrifter, da jeg ofte kommer til at lave det samme. Og så ville det da være rigtig lækkert med et gavekort til nogle gode produkter 🙂

 6. Stort tillykke med fødselsdagen på søndag, og tak for det fantastiske arbejde du gør 🙂

  Det kunne være rigtig lækkert med et gavekort til Lowcarbstore.dk, som ser ud til at byde på en masse gode varer som kunne være sjovt at prøve at arbejde med 🙂

  De sidste par måneder har jeg siddet med mit speciale og har derfor lidt glemt at passe ordentligt på mig selv. Jeg er dog næsten færdig (jubii!) og er nu klar til at gå i krig igen, og som studerende med intet på kontoen pga. julen, skal jeg da være ærlig at sige, at et gavekort vil være kærkomment 🙂

 7. Min bogreol kan altid bruge lidt nyt inspiration – og det samme kan ejermanden 🙂 Og et gavekort ville være en stor hjælp til at få flere af de fantastiske produkter som konstant kommer, da budgettet tit ikke giver mulighed for dette.

 8. Uh lækre gaver. Gavekortet ville være perfekt til mig selv, men en af bøgerne ville jeg rigtig gerne kunne give til min svigerinde

 9. Begge dele ville være så lækre at få, da jeg for det første lige er blevet konstanteret med PCOS, så det hele er nyt for mig, så en bog kunne være skønt til inspiration.
  Derudover er jeg på SU så specialvarer er svært at få til at passe ind, derfor kunne det være skønt med gavekortet også 😀

 10. Jeg mangler tit inspiration til nye retter i køkkenet – og ender tit med at lave det samme, hvilket min mand snart er lidt træt af 😉 Er gavekort kunne være en ekstra god mulighed for at komme gennem julen med lidt hjemmelavede (tilladt) juleguf.

 11. Ihh hvor kunne jeg bare godt bruge det gavekort! Der er ikke meget sjovt ved at spise LCHF når man ikke har særlig mange penge, så det gavekort ville simpelthen være super!

  Og stort tillykke med fødselsdagen!

 12. Tillykke med fødselsdagen 🙂

  Ny inspiration eller et gavekort, hvad mere kunne jeg ønske mig til jul? Alt den hjælp man kan få er velkommen, da man sjældent finder den hjælp i systemet, når man har fået konstateret PCO

 13. Det er en super dejlig uge, jeg er sikker på at jeg vil få et godt skub med bogen sund base, mangler inspiration til de små enkle ting som altid lykkedes og er nemme. Ønske ønske

 14. Det skal jeg da bare vinde….
  Og så fordi jeg synes det er så tåbeligt, at skrive hvorfor man gerne vil vinde. Hvordan vælger I en vinder, og hvordan afgør i hvilken begrundelse der skal vinde?

 15. Uha jeg ville elske at vinde bøgerne, trænger virkelig til noget inspiration til at vende tilbage til den sunde kost, efter min datter er kommet til verden 🙂

  Tillykke med fødselsdagen

 16. Jeg er netop startet op på PCO-venlig kost og kommer fra en hverdag fyldt med alle de forkerte madvarer, så jeg kunne virkelig godt bruge god inspiration til sund mad og et gavekort til indkøb af nye varer, ville jo være perfekt! 🙂

 17. Jeg vil vildt gerne vinde bøgerne. Har ikke hørt om nogen af dem før, men har lige læst dine anmeldelser, og de ser jo rigtig spændende ud. Jeg håber jeg vinder fordi kogebøger generelt er en stor inspirationskilde for mig, og ved at dem her vil blive brugt flittigt.
  Kh Julie

 18. Begge gevinster vil være helt fantastiske når man som jeg
  gerne vil have inspiration og nye varer at afprøve i køkkenet

 19. Det kunne være SÅ FEDT med det gavekort, når nu pengene ikke ligefrem hænger på træerne. Og bøgerne vil være perfekte til at opretholde gejsten til at spise sundt!

 20. Jeg har brug for ny inspiration og et skub til vægttabet der har stået stille alt for længe. Pengene er små så gavekortet vil også gavne 🙂

 21. Kunne være dejligt at få noget ny inspiration. Det er en kamp hver dag at kæmpe med sygdommen når sukkersyge også er blevet involveret, og ikke nogen i ens omgangskreds har det, og derfor ikke kan sætte sig ind i vigtigheden af det. Så ny inspiration til at vise dem at min mad også er fantastisk mad! 🙂

 22. Endnu engang super gaver ☺
  Kun være skønt at vinde, da jeg elsker at afprøve nye opskrifter og blive inspireret. Og et gavekort til at købe lækker varer for vil være fedt da jeg snart skal i gang med de store juleforbedredlser ☺

 23. åh, hvor ville det være fantastisk med en af præmierne. Skal all-in på low-carb igen, så jeg kan stå kniv-skarp, når jeg skal giftes til marts 🙂

 24. Først fremmest stort tillykke! Jeg er en glad følger af din blog og dine opskrifter har hjulpet mig meget, i sær i starten efter jeg fandt ud af at mad kunne betyde noget for ens pco.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde gavekortet, da jeg også har fået min mor med på lchf vognen. Vi elsker at bage til jul og hygge os i køkkenet, men produkterne kan godt være dyre. Så et gavekort til de mest essentielle jule indgridienser ville være helt fantastisk :).

 25. Kunne virkelig godt trænge til at få fyldt mine køkkenskabe op inden jul, derfor ville gavekortet være en velsignelse herhjemme. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *