Godt nytår (sådan lidt forsinket)

Rigtig godt nytår alle sammen. Håber I er kommet godt ind i det nye år 🙂 Jeg har ligget med høj feber siden juleaften, så jeg må indrømme, at jeg slet ikke har nået alt det jeg ville, her i slutningen af året. Jeg havde planlagt en masse gode opskrifter til jer, men I må have dem lidt til gode 😉 Kræfterne har desværre ikke været til det 🙂

Nytåret giver mig altid anledning til at kigge lidt tilbage på det gamle år. På bloggen har det været et spændende år. Ikke mindst nåede jeg at give bloggen et nyt mere opdateret udseende og det har I vist kunne lide, da besøgstallene er steget og det glæder mig. Jeg elsker at I dagligt kigger forbi, bruger opskrifterne og indlæggene. Og jeg elsker jeres kommentarer, mange beskeder, historier, opskrifter osv. Mange tak skal I have. Og fortsæt endelig med at sende ting til mig 🙂

Året var også mit år. Altså det år hvor fokus var på mig og mit liv. Jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv, for at leve med mine sygdomme og udvikle mig som menneske. Nu tør jeg godt fortælle jer om mine psykiske diagnoser, som jeg fik i 2015. Jeg fandt ud af at jeg lider af OCD, Angst og panikangst. 3 diagnoser der i den grad kom bag på mig, men som jeg har lidt af, siden jeg var barn. Jeg har bare fortrængt dem (selv for mig selv). Men det har været en forløsning at få diagnoserne og ikke mindst arbejde med dem. Jeg har gået i behandling hele 2016, på Klinikken for Kognitiv terapi på Skt. Hans i Roskilde. Sådan, så fik jeg det skrevet. Det er noget grænseoverskridende at skrive, men det er en stor del af mig og derfor skal det ikke være en hemmelighed 🙂 Behandlingen har givet mig et helt nyt liv, og jeg er lykkelig for det hjælp jeg har modtaget, og ikke mindst for det store arbejde jeg har gjort for mig selv 🙂

Min OCD vil altid være en del af mig, ligesom angsten også vil være det. Men nu har jeg fået metoder, så det ikke fylder så meget og ødelægger mig liv. Jeg har fået værktøjer, så jeg kan begrænse skaderne 😉 Det er så fantastisk at have fået et liv, som ikke længere er styret af angst og OCD. Jeg har fået større forståelse om mine sygdomme og det har mine omgivelser også, da jeg nu endelig kan fortælle om det.

Så 2016 har på alle måder virkelig været en lærerig rejse for mig. Det har været spændende og fantastisk at opleve. Også mange andre private ting har jeg fået på plads og jeg vil faktisk sige at 2016 blev et meget skelsættende år for mig. Helt igennem mit år 🙂 Året hvor jeg har fundet ro på alle fronter.

Nu har vi så taget hul på et nyt år og hvad mon det bringer med sig. Tja, man kan jo altid gætte, men man ved det jo faktisk ikke helt før året er omme 😉 Jeg har en del ønsker til det nye år. Privat ønsker jeg at fortsætte med at udvikle mig, lave mindfulness hver dag, give plads til at mig selv (og ikke tilsidesætte mig selv, som jeg har gjort i mange år), være der for min familie, sætte grænser, gøre mine børn og mand lykkelige, rejse (flere gange) og samle på gode oplevelser. Jeg også forsøge at forkæle mig selv med en god kost 🙂

Bloggen er jo også en stor del af mit liv og den vil jeg fortsætte med at udvikle. Har et par nye spændende ting i ærmet til jer 🙂 Så der venter et spændende år.

Et stort og lidt forsinket godt nytår fra mig til jer. Må det nye år bringe jer lykke, glæde og nærvær 🙂

happy-new-year-2017-wallpaper-hd

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *