Posted by admin on november - 28 - 2013 | 19 Comments

Grædekage

Grædekage – fordi jeg var grædefærdig. Det her skulle have været min store finalekage, som I skulle have haft på den sidste dag i fødselsdagsugen. Men sådan skulle det bare ikke gå. Ligesom jeg skulle samlekage, der marengsen i 1000 stykker (havde glemt at smøre bagepapiret). Øv, øv, øv. Det var bare så flot en kage.

Kagen tager lang tid at lave og desværre har jeg ikke haft tid til at bage en ny, så I kunne få et lækkert billede. Men jeg kan til gengæld fortælle jer, at det er den bedste kage, jeg nogle sinde har smagt. Guf, den var god. Smagen var fantastisk:-) Cremen smager så godt. Og hele sammensætningen er så lækker. Jeg havde faktisk også gæster til denne kage, som synes det var den bedste kage de nogen sinde havde fået:-) Og det er da en ros;-)

 

Så derfor få I denne opskrift på en fantastisk kage med knap så godt billede;-)

 

Husk dagen Giveaway under opskriften.

19 Responses so far.

 1. Line Johannsen siger:

  Har virkelig brug for de bøger, kan slet ikke komme igang igen, der er sket så meget siden jeg sidst spiste pco.
  Kan mærke kroppen ikke har godt af “alm” mad mere, døjer med hovedpine, træthed, og oppustet mave.

 2. Nicoline siger:

  Jeg mener det bør være mig der vinder bøgerne, da jeg har brug for en ny omgang motivation til at leve pco-venligt. Desuden har jeg brug for en masse viden om nye spændende opskrifter og hvordan jeg bibeholder den gode motivation.

 3. Christina siger:

  Jeg vil rigtig rigtig gerne vinde de bøger.
  Vi vil meget gerne have en lille baby, og dette lader i den grad vente på sig. Det tog os 5 år at lave vores datter som nu er 2,5 år – Og med æg der er kastet rundt i underlivet, menses der kommer som vinden blæser har jeg virkelig brug for at spise mig i balance og forhåbentlig på den måde opnå det brændende ønske om en graviditet.

 4. Mila siger:

  Kagen ser lækker ud, lige meget hvad. Får lyst til at lave den selv.

  Kender du kcal/regnskabet for den? – Ellers kan jeg naturligvis selv veje løs og taste det i madlog.

  Jeg håber at bøgerne går til nogen som virkelig har brug for mere viden og inspiration ifbm PCO/PCOS. Jeg har selv nogle af dem, og der er god læring i dem.

 5. Signe P siger:

  Hej. Den ser lækker ud! Kan man selv lave hasselnøddemelet?

 6. Addie siger:

  En veninde har et par af bøgerne på listen, men jeg kan ikke lokke hende til at låne mig dem, for hun bruger dem simpelthen for meget..! Jeg har kigget i dem og de er virkelig fantastiske! Jeg synes, at jeg skal vinde dagens give-away fordi jeg er fattig studerende, og ikke har råd til at gå ud og købe alle de bøger selv. Det ville være en kæmpe hjælp!

  Kagen ser i øvrigt lækker ud. Tror jeg skal prøve mig frem her i weekenden :)

 7. Marie West siger:

  Hej

  Jeg vil virkelig gerne vinde da jeg lige har fået konstateret pco for et par uger siden og er helt i buldrede og kan ikke rigtig finde ud af det hele. Så Det vil virkelig være en kæmpe hjælp !

 8. Jamilla siger:

  Det at vinde bøgerne, vil gøre mit liv lettere. Det er ufattelig svært at finde rundt u pco junglen. Jeg førsøger for så vidt muligt at følge KISS principperne, men mangler inspiration, til opskrifter og sådan. Jeg har lånt “Spis dig i balance” flere gange af flere omgange fra biblioteket og stadig stadig i kø til mange andre pco bøger. Jeg er udeboende studerende, så har ikke råd til selv at købe dem alle.

 9. Anne Knudsen siger:

  Skal havde gang i motionen også, så det ville være lige det der kunne hjælpe mig, bøger med både opskrifter og motion.

 10. Anette siger:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde de bøger, for jeg synes det er svært at finde opskrifter på andre sider end denne. Jeg har som studerende heller ikke råd til selv at købe alle de bøger, og jeg kunne virkelig godt bruge noget inspiration og viden (jeg har ikke været i gang med PCO-livet i mere end tre måneder). Bøgerne ville kunne bidrage med overblik og indblik i hvad man kan gøre for at holde kroppen sund, og så er jeg også meget interesseret i hvad man bør spise ift. hvis man gerne vil være gravid. Min speciallæge har nemlig fortalt, at det godt kan være rigtig svært. Så jeg kunne rigtig godt tænke mig de bøger :)

 11. Sandie siger:

  Hej Nina :)

  Sikke en lækker kage. Den tror jeg skal på et gæstebord snarest :)

  Jeg vil rigtig gerne vinde de bøger. Jeg synes at jeg bidrager i PCO verdenen, med at prøve opskrifter af, anmelde dem, tage lækre billeder til inspiration for alle flere forskellige steder på nettet. Jeg deler ofte mine tanker og reflektioner igennem arbejdet med mig selv, min vægt og min PCO. Private og knap så private.
  Jeg kunne godt bruge den “gode” til at forsøde hverdagen lidt – en gave til mig selv. Jeg har 2 af bøgerne i forvejen, så dem vil jeg forære til min veninde med PCO :)

 12. Carina Brogaard siger:

  Sys din kage ser MEGA lækker ud lige som den er.. Kunne nemt spise sådan et stykke lige her og nu!!
  Hvor jeg gerne vil eje de bøger:
  Som før nævnt så er jeg ret ny i det her Pco mad og ville måske gøre det lidt nemmere i køkkenet og for at læse lidt mere om det :-)

 13. Heidi siger:

  De bøger ville jeg elske at læse

 14. Karina siger:

  Jeg har allerede et par af bøgerne og bruger dem flittigt. Jeg ønsker mig dog resten af dem og vinder jeg “hele pakken” vil jeg forære dem jeg allerede har til min skønne veninde der netop har fået konstateret pco og ovenpå en lang sygeperiode desværre også mistede sit job – jeg er sikker på at hun vil sætte ligeså stor pris på dem som jeg gær og så kan de af mine bøger hun har lånt måske flytte hjem igen :-) )))
  PS: husk at indholdet er meget vigtigere end udseendet – også på kager :-) – og jeg glæder mig til at bage og smage den kage i weekenden når jeg skal holde fødselsdag

 15. Heidi siger:

  Dem ville jeg gerne eje, da både jeg og mine piger har pco….

 16. Louise siger:

  Jeg skal vinde bøgerne fordi jeg er nygravid med mit første barn, og jeg kunne virkelig godt bruge noget inspiration til at holde kosten under graviditeten, så bebsen har det godt og så jeg kan undgå graviditetssukkersyge :) Desuden er der sikkert nogle kg der gerne skal væk igen efter graviditeten ;)

 17. Jona siger:

  Vil helt sikkert gerne vinde de bøger. Jeg har en masse baby-vægt siddende på mig, som jeg har brug for at tabe igen. Jeg ved at pco venlig mad, taber man sig af. Men er helt sikker på, at det ville være nemmere at tabe sig, når man har de bøger ;) Ville også være dejligt for mine børn, at få mere pco-venlig mad :)

 18. Maj Sander siger:

  Efter vores datter kom til verden 17.10.2012 efter jeg har “spist mig gravid” så mangler jeg ny inspiration og et spark bagi ;-)