Hanger Tender med jordskokkechips og bearnaisesauce

 

 

 

Hanger tender med jordskokkechips

Det bedste møreste kød jeg nogen sinde har fået i mit liv. Længere er den ikke 🙂 I må absolut prøve det. Aldrig har jeg fået kød med bedre smag og det smeltede fuldstændig på tungene. Vi fik spist alt for meget fordi det var så godt 🙂

Jeg indrømmer at jeg var noget spændt på at få åbnet dette kød og se hvad det var for noget 🙂 Når man åbner kødet er det en noget mærkelig udskæring. Jeg tænkte lige at de så knapt så lækkert ud, men heldigvis havde jeg set denne video og vidste at det nok skulle blive lækkert. Smart som man kan Google alt i dag 😉 I pakken var der to Hanger Tender. Og selvom man skal afpudse dem, så er der rigtig meget kød. Vi var to voksne og kunne ikke spise os igennem den ene. Og lad mig sige at vi virkelig gjorde et ihærdigt forsøg 😉

Hvis du virkelig vil glæde din mand eller en anden der elsker kød, så er dette virkelig RETTEN 😉 Det er den bedste middag jeg har fået i mit liv 🙂

Comments

 1. […] der hedder Hanger Tender. Den måtte afprøves med det samme, så den fik vi går. Læs mere om det her Aldrig har jeg fået bedre kød. Jeg vil selvfølgelig løbende underrette jer efterhånden som jeg […]

 2. Seline says:

  Jeg har brugt rigtig mange af dine opskrifter og det virkelig lækkert. Og jeg vil da også gerne prøve denne. Så skulle høre hvor du har skaffet bøffen fra? Fordi min mand er uddannet slagter og har aldrig hørt om den før og har den ikke selv der hvor han arbejder. Så ville blive glad vis man kunne få af vide hvordan man får fat i den

  1. Nina Ebdahl says:

   Du kan købe dem her http://www.jellingnaturkod.dk/shop/john-stone-hanger-789p.html Men din mand kender helt sikkert det danske navn – nyretapper. Det er den samme udskæring. Det er jo bare smart at kalde det noget på engelsk 😉 Det er et fantastisk stykke kød 🙂
   Og mange tak for de rosende ord 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *