Julens Glæder – PCOvenlig julemad og julesnacks

Selvom bogen er et par år gammel nu, vil jeg alligevel fremhæve min E-kogebog Julens glæder. Bogen er helt gratis og kan hentes her 🙂 Bogen er fyldt med 31 lækre juleopskrifter. Både julesnacks, julesmåkager og julemad. Bedre bliver det ikke 🙂

Mange af opskrifterne er også LCHF. I bogen finder du bla. disse dejlige opskrifter.

DSC00941 - Kopi

Low carb pebernødder
Hjemmelavet Nougat

Hjemmelavet nougat – som smager så engle synger 😉

DSC01046 - Kopi

Æbleringe – disse må du absolut prøve. Det er noget af det bedste jeg ved og min absolutte favorit juleopskrift.

kanelsmåkager

Kanelsmåkager – sprøde og lækre

Ris a la mande

 

Ris a la mande – selvfølgelig uden ris, men med perlebyg kogt i æblesaft. Fantastisk opfindelse, hvis jeg selv må sige det 😉

Og så kom jeg da lige i julestemning 😉 Bogen har selvfølgelig også opskrifter på vaniljekranse, æbleskiver, marcipan, rødkål, faseret kalkun, andesteg og meget meget mere.

Du kan også finde inspiration til julefrokosten i min bog Low carb frokost.

Og husk at følge julekalenderen her på bloggen. Hver dag i december får du en dejlig juleopskrift. Enten udviklet af mig eller en sød læser. Hvis du har lyst til at få en af dine opskrifter med i julekalenderen, så send gerne opskrift og billede til nrebdahl2@gmail.com. Uden jer kan jeg ikke lave kalenderen 🙂

Glædelig jul alle sammen – ok, lidt tidligt 😉

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *