Kalve Carpaccio med trøffel pesto – af Jan Cocotte-Pedersen

Jan Cocotte-Pedersen har kreeret denne lækre ret til os. Jan har tidligere været ansat på Restaurant Nimb, La Cocotte (hvor han fik 1 Michelinstjerne) og Søllerødkro. I dag ejer og driver Jan Elverdamskroen ved Tølløse http://www.elverdamskroen.dk/ 

Jan har også skrevet mange kogebøger Bla. “Retter a la Cocotte” (hvori bl.a. opskrifterne fra Babettes gæstebud indgår) og den nyeste “Glæden ved vin” hvor han er medforfatter sammen med Per Pallesen.
  
Man kan på Elverdamskroen opleve stemning, hygge og fantastisk mad. Bl.a. servere Jan d. 19. marts, den berømte menu fra filmen “Babettes Gæstebud”. Se flere af Jan og kroens arrengementer her http://www.elverdamskroen.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=17&Itemid=16 
 
Jeg har selv besøgt kroen og Jan et par gange. Det har været når min mand har inviteret mig ud på date:-) Vi har haft et par skønne aftener på Elverdamskroen og kan varmt anbefale stedet.

Vores læser Anne har prøvet at lave retten. Se hvad hun skriver nederest i indlægget. Det er hendes mand Søren Knudsen der har taget de flotte billeder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *