Kampen mod kiloerne – En læser fortæller om et forløb hos Maria Dior

Vi er så heldige at en læser har skrevet sin historie og samtidig fortæller om sit forløb hos Maria Dior. Det er inspirerende læsning, og det er vi mange der har brug for her oven på julen 🙂 Jeg takker for historien. Det er fantastisk når nogen vil dele 🙂 Læs de gode tilbud fra Maria Dior under teksten.

perfect-figure-603469-m

 

Kampen mod kiloerne

 

Den 12 maj 2007, er datoen hvor N og jeg officielt blev kærester. På det tidspunkt var vi, 17 og 15 år, boede begge hjemme og havde begge en klar plan om, hvad vi ville i fremtiden. Kort sagt, vi var total teenage forelskede, og lovede hinanden, at vi skulle være sammen “forever and ever”.

Idag, 8,5 år og en masse op- og nedture senere, står vi stadig stærkt sammen.

Vi har begge fået en uddannelse, og for ca. 2 år siden, købte vi hus, hvor vi nu bor sammen med vores hund og kat. Vores aller største drøm er, at kunne udvide vores familie med nogle børn, en gang i nærmeste fremtid.

I august 2011 fik jeg konstateret pcos. Jeg havde længe haft mistanken om det, da jeg havde alle de typiske symptomer, såsom:

– Manglende (nærmest ikke eksisterende) menstruationer

– Øget hårvækst

– Træthed

– Overvægt (især på maven)

Men da det blev konstateret kom det alligevel som et chok, og jeg blev utrolig ked af det. Jeg fik af vide ved lægen, at jeg nok skulle have hjælp til, at blive gravid, og det var egentlig noget, jeg bare skulle lære at leve med. I lang tid gik jeg derfor og var meget ked af det og frustreret, og det resulterede desværre også, med en del ekstra kilo.

Jeg kunne ikke længere passe mit normale tøj, og følte mig både tyk og grim, og bestemt ikke som en “rigtig” kvinde.

Ca. 8 måneder senere, skulle jeg så til en opfølgnings samtale. Det var en ny læge jeg var inde hos, og det var første gang, at nogen fortalte mig, at kosten faktisk også har noget at sige det her. Så da jeg kom hjem efter samtalen, brugte jeg nok resten af dagen på, at Google mig frem til alt hvad jeg kunne finde om pcos. Jeg fandt også en diætist, som kunne tilbyde sådan en PCO-pakke. Den var endda på tilbud, så jeg skyndte mig at købe den, for nu skulle der ske noget.

Forløbet hos den diætist foregik online. Ved den første konsultation fortalte hun mig en masse om PCO og kostens virkning, derefter spurgte hun kort ind til min højde, vægt, alder osv, og til sidst skulle vi lave et skema sammen, over hvad jeg f.eks. Kunne spise på én dag. Jeg fik også en bytte liste, så det ikke blev for ensformigt.

De første 2 uger gik egentlig fint nok. Jeg tabte mig, hvilket jeg jo også gerne ville, men jeg følte mig sulten hele tiden, og følte ikke at jeg fik nok. Derfor faldt jeg allerede i, i løbet af den 3. Uge. Efter en kort samtale med diætisten, skulle jeg bare op på hesten igen, hvilket jeg også kom, og det varede da også lidt længere end sidst, før jeg så faldt i endnu en gang. Det fungerede simpelthen bare ikke for mig.

Jeg var jo ny og havde brug for at få af vide, præcis hvad jeg skulle spise, det første stykke tid, og ikke bare blive kastet ud i det “på egen hånd” helt fra start. Det var jo derfor jeg havde søgt hjælp.

Jeg gav det hele en chance en gang til, men følte stadig ikke at jeg kom nogen vegne, og opgav derfor ret hurtigt det hele. Jeg faldt tilbage i mine gamle vaner, og de kilo jeg havde tabt, kom tilbage igen, plus nogle ekstra.

Januar 2013 besluttede vi, at droppe alt prævention. Vi kunne ikke se nogen grund til, at jeg skulle være på p-piller, når min menstruation alligevel ikke kom (udover den p-pille styret), og vi var enige om, at hvis jeg skulle blive gravid, så ville barnet være velkommen. Men der skete absolut ingenting!

Juni 2015, får jeg for første gang i mange år, min menstruation helt naturligt. Den varer i hele 3 uger (!), og jeg når at forbande den langt væk, mindst 100 gange, selvom jeg selvfølgelig er lykkelig for, at den kom helt naturligt. (Stakkels N i den periode. Jeg var en tikkende humør-bombe, der kunne sprænge i luften når som helst!)

Men! Nu var den kommet, og den havde en masse motivation med sig!

Jeg var klar til at tage kampen op mod de ekstra kilo, og graviditetsønsket herhjemme, var kun blevet større.

Jeg har længe fulgt med inde på PCO-liv, og læste derfor også Maria Dior’s personlige historie, og blev fanget med det samme. Jeg var derefter inde og kigge på hende hjemmeside, og det tog mig ikke mange minutter, før jeg havde besluttet mig for, at booke en prøvetime.

 

  1. 18/9 tog jeg så turen op til Århus. Jeg var meget spændt på at møde Maria og høre om det hele, men jeg turde heller ikke sætte mine forventninger for højt op, da jeg stadig havde oplevelsen med den anden diætist, liggende i baghovedet.

Den time vi snakkede sammen gik dog vildt hurtigt, men vi kom godt omkring det hele, og jeg gik derfra med hovedet højt, og følelsen af, at det hele lød vildt fedt!

Vi aftalte et vægttabsforløb til at starte med, og senere et mere fertilitetsboostende forløb.

Ugen inden jeg for alvor gik i gang, skulle jeg udfylde nogle skemaer, bl.a. Med mine madvaner. Hold nu op, hvor er det en øjenåbner, og jeg skammede mig næsten over, at skulle sende det tilbage til Maria. Det gik først rigtigt op for mig, hvor usunde madvaner jeg havde, da det stod der sort på Hvidt.

  1. 8/10 startede jeg så for alvor. De første 4 dage, skulle jeg igennem detox.

Dag 1 og 2 gik fint, men dag 3 var et rent helvede. Jeg følte mig sulten, men så alligevel ikk, mit humør var dårligt, jeg var træt, og oven i det hele, så kom min menstruation også lige.. (Igen siger jeg bare, stakkels N, som skulle høre på alt mit brok). Maria havde dog fortalt, at det var helt naturligt, at føle sig lidt dårligt tilpas, så jeg var på ingen måde bekymret.

Jeg har nu været i gang i ca. 5 uger, og jeg må indrømme at jeg er vildt stolt af mig selv!

Dagen inden jeg gik igang, var det eneste jeg tænkte på “øv, nu skal jeg undvære alt den “lækre” mad”, og “øv, hvor bliver det hårdt, når alle de andre sidder og spiser kage, og jeg ikke må”.. Jeg ville lyve, hvis jeg siger at det ikke har været hårdt, at starte op, for det har det! Men jeg er overrasket over, for nemt det er at holde, og ikke mindst, hvor lækker maden er!

Jeg har aldrig rigtig haft lysten til, at stå i køkkenet før, og har altid taget den nemme løsning, men nu, synes jeg det er utrolig spændende, og på en måde rigtig dejligt, at lave maden fra bunden, og vide præcis hvad det er jeg spiser.

Jeg kan mærke på min krop, at jeg har det meget bedre end før. Min mave er ikke oppustet længere, og min hud er blevet meget mere sund at se på. Jeg føler mig mere “ren”, og føler at jeg har overskud og energi, til langt flere ting.

Fra jeg gik i gang i starten af oktober, og indtil nu, har jeg opnået et vægttab på 7,3 kg. Jeg har haft min menstruation 2 måneder i træk, jeg har lært at lytte til min krop og fundet ud af, hvor meget planlægning betyder. At planlægge måltiderne, så jeg ikke har nogen undskyldninger for, at falde i.

Jeg er stadig i starten af hele mit forløb, men føler allerede at jeg er kommet så langt. Jeg er ikke ét sekund i tvivl om, at det er det rigtige jeg har gang i, og jeg er bare så glad for, at det er Maria, der hjælper mig på vej. Man kan virkelig mærke at hun brænder for det hun laver.

Jeg ved at jeg har en kamp foran mig, og jeg ved at det bliver hårdt, men jeg ved også, at jeg altid kan skrive eller ringe til Maria, og at hun vil hjælpe mig, med de udfordringer der kommer!

 

_________________________________________________________

Tilbud fra Maria Dior

Tilbud på vægttabs og fertilitets forløb

Alle læser af bloggen pcoliv kan indtil den 3/1-16 få 20(!!!k)% afslag på vægttabs og fertilitets forløb. Normal pris er 5390 kr, du får det derfor til 4300 kr! Dette kan betales i rate over 8 mdr.

Forløbet inkludere:
4 dagers detox
4 ugers kostplan- udrensning.
8 ugers kostplan, egen defineret
16 ugers livsstilsændringskostplan plan (fertilitetsboost)
24/7 adgang til maria
Opskrifter
Vaneændringsplan
Mentalitets program
3 konsultationer af 60 min online eller personlig
Målinger
Målsætning
Nyhedsbrev
Online booking og Support

De skal benytte sig af koden pcoliv20off, og de bestiller på mail eller SMS til 61 66 62 76 eller info@mariadior.com

Gratis web seminar om efterfødsels træning

Webinaret finder sted hjemme foran din egen computer, og hvis du er tilmeldt inden den 7/1-16 (en uge før) har du mulighed for at se webinaret en hel uge efter afholdelse, hvis du skulle være forhindret i at deltage den 14/01-16.

Maria Dior er uddannet personlig træner, diætist og massør og har et speciale indenfor fertilitet, graviditet og efterfødsels- træning og kost. Hun vil I løbet af dette webinar give en grundig vejledning indenfor træning efter fødsel, og fortæller i detaljer omkring hvilken form for motion der er ok, og hvad det især er vigtig at passe på med når du har født. Endvidere vil hun vejlede og tale om hvordan du kan implementere en sund livsstil som mor, uden at gå på kompromis med din tid med din baby/barn. Alle der deltager får desuden tilsendt en generel træningsplan med øvelser du kan lave sammen med din baby, og uafhængig af et fitnesscenter eller træningsudstyr – efterfølgende. Webinaret er for alle mødre der ønsker en sundere og mere aktiv hverdag – med og uden børn, eller som er nysgjerrige på om det med motion var noget for dem. Du vil få ige meget ud af det om du er eliteudøver eller ingen kendskab har til træning, eller ikke har dyrket fysisk aktivitet før din graviditet/fødsel. Anbefalingerne er også gode nok til jer der har fået foretaget et kejsersnit.
Der er mulighed for at stille spørgsmål omkring efterfødsels-træning indtil webinaret begynder, hvor spørgsmålene vil blive besvaret de sidste 15 min af webinaret. Inviter gerne din mødregruppe eller andre der kunne finde dette webinar interessant.

Tilmeld dig webinaret ved at sende en mail til info@mariadior.com med overskrift “tilmelding til webinar”. En uge inden afholdelse, vil du modtage en mail med instrukser til hvordan du deltager. Vi glæder os til at “se” dig!

Hilsen
Maria Dior
Diætist
Personlig træner
Massør
Coach
www.mariadiorfertility.com

 

Har du et spørgsmål til Maria Dior, så kan du sende dit spørgsmål på nrebdahl2@gmail.com . Maria svarer på spørgsmål om kost, træning og det mentale i forbindelse med fertilitet, kost, træning osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *