Kokoskage med nøddetopping – LCHF og dagens Giveaway

Kokos kage med nøddetopping 2

Endnu en lækker kage og lad mig sige – bag den kun hvis du har ønske om at spise alt for meget;-)) Den nøddetopping er bare for lækker, lækker, lækker;-)) Ungerne spiste kun nøddetoppingen;-) De kunne ligesom skrælle den af. Og det gjorde det uden jeg så det, så resten af kagen var så uden topping:-) De kære børn.

Husk at se dagens Giveaway under opskriften. Og lad mig sige at det er en smagfuld præmie:-) I går var der ikke mange der deltog i dagens Gaveaway, så der er rigtig gode chancer for at vinde 🙂

 

 

29 thoughts on “Kokoskage med nøddetopping – LCHF og dagens Giveaway

 1. Jeg vil gerne afprøve konfekttriologien, der ligger opskrift på herinde, som konfekt her til jul og så synes jeg også det kunne være hyggeligt med hjemmelavet kransekage med nougatfyld til nytår.

 2. Lidt lyserød farve og hjerteforme og så dyppes i chokolade, for til sidst at drysse lidt frysetørret hinbær og så er der julekonfekt.

 3. Jeg lavet en lille prøvesmagning på konfekt, til familien, og vores yngling var pistacie træer, marcipan kugler med chokolade overtræk og hakket mandler, så de skal helt sikkert på julebordet og selvfølig hjemmelavet kransekage til nytår 🙂

 4. jeg skal lave en gang flødeboller med jordbærsmag, samt en masse juleguf til hele familien, da de fortrækker vores udgaver.

 5. Er helt ny ( kun 3 mdr ) på pcokost og glæder mig vildt til julemåneden hvor der skal laves konfekt på en helt ny måde end vi er plejer at gøre – Selv sikkert Konfekt 🙂

 6. Sidste år lavede jeg for første gang hjemmelavet sukkerfri marcipan. Dette rullede jeg udenom hjemmelavet nougat og skar rullen i lækre bidder – alle spiste med velbehag i julen. I går sagde min datter på 13: Åh, mor, laver du ikke den gode marcipan igen i år? Det kan man vel ikke modstå?

 7. Kunne rigtig godt tænke mig at prøve at lave jødekager, det er min første pco jul, og vil stadig gerne have jule guffet 😛

 8. Kransekage – trænger sådan til kransekage æggehvider, lidt sukkerfri marcipan, og så nogle hakkede mandler så er den ged barberet 🙂

 9. Konfekt! Gerne med sukkerfri nougat, i en roulade overtrukket med mørk chokolade og drysset med hakkede pistacienødder eller mandler. Eller måske frysetørrede hindbær eller jordbær?

 10. Uha bare en bid marcipan har jeg savnet længe! Ellers ville jeg lave kransekage og for en gangs skyld deltage i familiens konfektværksted til den årlige juledag på søndag!

 11. Det svære ved at have PCO er at se på at andre spiser lækre kager, slik og lignende. Så jeg vil rigtig gerne kunne lave noget lækkert konfekt så jeg også har en mulighed for at få lidt lækkert sødt i julen.

 12. Jeg EEEEEELSKER kransekagekonfekt lavet af sukkerfri marcipan, æggehvider, finthakkede cashewnødder og en hasselnød i hver 😛

 13. Vi har i familien en årlig tradition hvor vi alle mødes og hygger os med at lave lækker konfekt, så msrcipanen skal helt kart bruges i den sammenhæng 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *