Kokoskage med nøddetopping – LCHF og dagens Giveaway
Endnu en lækker kage og lad mig sige – bag den kun hvis du har ønske om at spise alt for meget;-)) Den nøddetopping er bare for lækker, lækker, lækker;-)) Ungerne spiste kun nøddetoppingen;-) De kunne ligesom skrælle den af. Og det gjorde det uden jeg så det, så resten af kagen var så uden topping:-) De kære børn.
Husk at se dagens Giveaway under opskriften. Og lad mig sige at det er en smagfuld præmie:-) I går var der ikke mange der deltog i dagens Gaveaway, så der er rigtig gode chancer for at vinde 🙂
Kokoskage med nøddetopping – LCHF
4 æg
1 dl. Sukrin+
1 dl. Kokosfibre
1 dl. Mandelmel
2 dl. Mælk
2 spsk. FiberHusk
50 g smør
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
Topping
50 g. smør
2 dl. hasselnødder
2 dl. Sukrin Gold
2 spsk. piskefløde
Rør æg og sukrin til en luftig hvid masse. Tilsæt resten af ingredienserner. Lad dejen hvile i ti minutter, så melet og fiberhusk kan suge væsken. Smør et ovnfast fad (ca. 20x 30 cm) og hæld dejen op. Bag kagen til den er gennembagt (ca. 30 minutter ) i en 200 grader varm ovn (almindelig). Hæld topping over og sæt kagen tilbage i ovnen i ca. 10 minutter.
Topping
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt sukrin Gold og rør det godt sammen. Tilsæt de grofthakket nødder og piskefløden. Lad det koge ca. 5 minutter, men pas på at det ikke brænder på.
Dagens Giveaway
Funktionel mad giver 1 vinder mulighed for at bla. lave hjemmelavet marcipan her til jul.
1 x Sukrinmelis
1 x mandelmel
Værdi 188 kr.
Doneret af Funktionel mad
Alt du skal gøre er at skrive er at skrive her hvad du kunne tænke dig at lave med Marcipan. Skriv det i kommentarfeltet herunder. Husk at bruge den Email-adresse som du har brugt til dit medlemskab. Kun emails der er brugt til køb af medlemskab kan deltage.
Vinderen bliver fundet d. 1. december. Vinderen bliver kontaktet privat og offentlig gjort her på bloggen:-)
Jeg ville forsøge at lave flødeboller med marcipanbund, kransekage til nytår og konfekt til jul.
Jeg vil gerne afprøve konfekttriologien, der ligger opskrift på herinde, som konfekt her til jul og så synes jeg også det kunne være hyggeligt med hjemmelavet kransekage med nougatfyld til nytår.
Lidt lyserød farve og hjerteforme og så dyppes i chokolade, for til sidst at drysse lidt frysetørret hinbær og så er der julekonfekt.
Æblekage med marcipanlåg 🙂
Jeg vil lave flødeboller, med macipan bund. Fyldet skal laves med sukrin.. Mums 🙂
Jeg lavet en lille prøvesmagning på konfekt, til familien, og vores yngling var pistacie træer, marcipan kugler med chokolade overtræk og hakket mandler, så de skal helt sikkert på julebordet og selvfølig hjemmelavet kransekage til nytår 🙂
Helt klart konfekt, med lidt nougat , overtrukket med 80% chokolade og trillet i hakket hasselnødder:-)
jeg skal lave en gang flødeboller med jordbærsmag, samt en masse juleguf til hele familien, da de fortrækker vores udgaver.
Er helt ny ( kun 3 mdr ) på pcokost og glæder mig vildt til julemåneden hvor der skal laves konfekt på en helt ny måde end vi er plejer at gøre – Selv sikkert Konfekt 🙂
Sidste år lavede jeg for første gang hjemmelavet sukkerfri marcipan. Dette rullede jeg udenom hjemmelavet nougat og skar rullen i lækre bidder – alle spiste med velbehag i julen. I går sagde min datter på 13: Åh, mor, laver du ikke den gode marcipan igen i år? Det kan man vel ikke modstå?
Helt sikkert også konfekt! Måske en lækker marcipangris og nogle marcipankugler med mørk chokolade! 🙂
Jeg ville lave disse marcipan kugler med pistaciemasse….. mums
http://blog.urtekram.dk/?p=6158
Helt klart konfekt 🙂
Kunne rigtig godt tænke mig at prøve at lave jødekager, det er min første pco jul, og vil stadig gerne have jule guffet 😛
En lækker marcipanstamme med nougat fyld og overtrukket med chokolade er altid på julebordet hos min familie 🙂
Træstammer… Mmmm…:)
Snebolde – marcipan i kugler med et tyndt lag smeltet choklade, hvorefter de rulles i kokos 🙂
Kransekage – trænger sådan til kransekage æggehvider, lidt sukkerfri marcipan, og så nogle hakkede mandler så er den ged barberet 🙂
konfekt 🙂 mozartkugler og kransekage 🙂
Konfekt! Gerne med sukkerfri nougat, i en roulade overtrukket med mørk chokolade og drysset med hakkede pistacienødder eller mandler. Eller måske frysetørrede hindbær eller jordbær?
Uha bare en bid marcipan har jeg savnet længe! Ellers ville jeg lave kransekage og for en gangs skyld deltage i familiens konfektværksted til den årlige juledag på søndag!
Det svære ved at have PCO er at se på at andre spiser lækre kager, slik og lignende. Så jeg vil rigtig gerne kunne lave noget lækkert konfekt så jeg også har en mulighed for at få lidt lækkert sødt i julen.
Mm, jeg ville prøve at lave flødeboller med marcipanbund, og nok også en kransekage 🙂
Marcipan roser som pynt på min datters fødselsdagslagkage a la LCHF:-)
Jeg EEEEEELSKER kransekagekonfekt lavet af sukkerfri marcipan, æggehvider, finthakkede cashewnødder og en hasselnød i hver 😛
Tillykke Sandie, du har vundet dagens præmie. Jeg sender dig en mail:-)
Kransekage
Marzarintærte…
Vi har i familien en årlig tradition hvor vi alle mødes og hygger os med at lave lækker konfekt, så msrcipanen skal helt kart bruges i den sammenhæng 🙂