Koteletter på blomkålsbund

Engang imellem elsker jeg bare mad som passer sig selv i ovnen. Det her er sådanne en ret. Og så smager den rigtig godt:-) Er vild med tomaten og mozzeralaen på toppen. Man kan jo frit veksle mellem grøntsagerne under, men synes de her gav en god smag.
En af fordelene ved LCHF kosten er at man kan lave disse rette hvor man kan bruge den fede ost. Elsker det bare;-) Det er altså noget mere lækkert end en af de der gummioste der ikke kan smelte;-)

 

Koteletter på blomkålsbund
-4 personer

800 g. koteletter
200 g. mozzarella (45+)
300 g. blomkål
300 g. broccoli
4 spsk. olivenolie
1 dåse hakket tomater
2 tomater
Oregano
Salt og peber

Skær blomkål og broccoli i meget tynde skiver. Læg det i et ovnfast fad. Hældt dåsetomaterne over, oregano, lidt olie, salt og peber. Sæt det i en 180 grader varm ovn i 15 minutter Brun koteletterne på en pande. Læg dem over grøntsagerne. Oven på koteletterne lægger du et par tyndeskiver tomater og et par tynde skiver mozzarella. Sæt fadet tilbage i ovnen i 30-45 minutter (afhænger af hvor tykke koteletterne er).

Energiberegning pr. person: 786 kcal, 612 g, 30% protein, 63% fedt (27% mufa), 7% kulhydrat (14,6 g)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *