Krydret rødkål

roedkaal-kopi-mini

 

Hjemmelavet rødkål er virkelig lækkert. Det er super nemt at lave og optimere virkelig julemaden 🙂 Dette er en skøn krydret udgave, for det kan vi godt lide her i huset. Hvis du ønsker en mere neutral (som dem man køber) udgave, så kan du undlade kanel og stjerne anis.

Jeg laver altid en kæmpe portion, og fryser det ned i små portioner. Så kan det nemt tages op af fryseren og man har lækker rødkål. Det gør det også nemt, så man ikke skal stå og lave det juleaften og til julefrokosten 🙂

Det er vigtigt at du smager rødkålen til, så den passer til lige dine smagsløg. Måske skal der lidt mere sødt, surt eller salt i.

Mine børn synes det var rigtig sjovt at være med til at lave. De smagte til og lærte hvordan de forskellige ting smager. De var vilde med at kålen ændret farve og kom til at ligne det man køber på glas. Vi hyggede os rigtig meget med at lave det her i går 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *