Kylling med fløderosenkål
Grøntsager på en ny måde – det hører efterhånden til sjældenhederne herhjemme:-) Synes jeg snart har afprøvet alt;-) Når det så oven i købet smager helt fantastisk, så er det bare godt:-) Synes at fløderosenkålene er milde i smagen og mætter rigtig meget. Dette er en forholdsvis let udgave, men der er et tip til hvordan du nemt kan lave den om til LCHF:-)
Kylling med fløderosenkål
– 4 personer
1 kg. rosenkål
1 flaske creme fine 7%
salt og peber
4 kylling filet
50 g. persille
1/2 l. vand
1 spsk. maizena (ikke LCHF)
kylling bouillon
Rens rosenkålene og skær dem i tynde skiver. Fordel dem i et fad. Drys med salt og peber. Hæld creme fine over. Bag det i en 180 grader varm ovn i ca. 45 minutter. Rør lidt under vejs. Hvis det bliver for mørkt, så dæk med sølvpapir.
Steg kylling filet, tag dem af panden. Hæld vand, kylling bouillon og hakket persille ved. Smag til med salt og peber og jævn med maizena.
Energifordeling
1908 g. 1483 kcal. 31% kulhydrat, 20% fedt, 49% protein
LCHF tip
Erstat cremefine med piskefløde i rosenkålene. Og erstat vand med piskefløde i saucen (og undlad maizena).
1 thought on “Kylling med fløderosenkål”