Lakrids småkager – af Rikke Andersen
Jeg er så imponeret over alle de opskrifter, som søde Rikke laver til os:-) Og det er endda selvom familien er ved at bygge nyt køkken. Mange tak Rikke. De her Lakrids småkager lyder super dejlige. Rikke skriver at hun har taget udgangspunkt i sine chokoladesmåkager🙂
Lakrids småkager – af Rikke Andersen 150 g blødt smør Smør, surkin, surkin gold, vanilie og æg Røres godt sammen. Resten tilsættes. Hilsen Rikke Andersen
Ca. 100 stk.
40 g surkin
40 g gold surkin
1 tsk vanilie
1 æg
100 g. Kamutmel eller hvid hvede
100 g. Mandel mel – hjemme lavet.
1/2 tsk natron
50 g hakket nødder jeg brugte mandler og hasselnødder
2 tsk lakrids pulver jeg brugte engelsk lakrids pulver.
Rul små kugler og læg dem på bageplade med bagepapir. Tryk dem lidt flade med håndfladen. Bages ved 180 grader i ca. 10 min. Lad dem afkøle på en rist til de er helt kolde, de bliver sprøde når de er kolde. Opbevares i en til lukket æske