Lakselasagne – af Lene Hansson

Lene Hansson har sendt os dette dejlige bud på en PCOvenlig ret. Jeg takker for opskriften, som ser yderest lækker ud:-) Lene Hansson er kostvejleder, tv-vært og forfatter til adskillige bøger om sund kost og livsstil, bl.a. “Slank og sund på 8 uger” og “Du er, hvad du spiser”. Man kan på Lene Hanssons hjemmeside se mere om forskellige foredrag,  bøger, kurser, kostvejledning og mange andre ting som Lene tilbyder. Der gemmer sig også en meget interessant E-Book., der hedder “Bliv naturlig sund og rund mor – 6 ugers kostplan” Den kan hentes her http://www.lenehansson.dk/product_info.php?products_id=63 og er bestemt værd at kigge nærmere på.

Opskriften er afprøvet af vores læser Anne Knudsen, se hendes anmeldelse under opskriften. Det er hendes mand Søren Knudsen, der har taget de flotte fotos.

.

Comments

  1. Henriette says:

    Den skal helt klart prøves i weekenden!!!

  2. Mette Lykke says:

    Jeg har en oplevelse af at der altid kommer overdrevet meget væske fra spinaten, når jeg har forsøgt mig med spinat lasagne – og det er selvom jeg har prøvet at få så meget fra inden det bliver lagt sammen.
    Hvad gør I for at undgå det?

  3. […] – Lakselasagne  (erstat mælk med piskefløde og brug 100 g revet […]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *