Langtidsstegt nakkefilet.

langtidsstegt-nakkefilet-2-kopi-mini

 

Dette indlæg er postet første gang i marts 2011 og er dermed en noget ældre opskrift. Men den fortjener faktisk et nyt flottere billede og en ny omtale. For det er en helt fantastisk lækker ret 😉 Jeg er jo vild med simre mad. Sådan noget der fylder hele søndagen med en skøn duft. Det her er sådan en ret.
Man behøver ingen kniv, men bare en gaffel for kødet falder helt fra hinanden. Lækkert:-) Måske ikke den mest smukke ret, men smagen er fantastisk.  Denne ret er lidt inspireret af Jamie Oliver. Den har en fantastisk smag. Saucen er stærk og krydret af peberfrugterne. Spidskommen og hvidløg sætter prikken over iét:-)

 

langtidsstegt-nakkefilet-1-kopi-mini

 

Dejligt kød, mørt og saftigt.
 

I tilfælde af at nogen af jer er interesseret i at se det gamle billede – så er det lige her 😉

Comments

 1. Helle says:

  Nu har jeg læst anmeldelserne på PCOnet, men jeg er altså en hat i et køkken og er nødt til at spørge: langtidsstegt i hvad?
  Jeg aner ikke om jeg har remedierne til denne ret, og vil rigtig gerne prøve den nu. Men kan ikke lure om det er en almindelig stegepande, en gryde eller noget helt, helt tredje som den skal simre på. Jeg har aldrig nogensinde lavet noget lignende, så jeg undskylder mit nok dumme spørgsmål, men har virkelig ingen anelse. *flov*

 2. Helle says:

  Jeg nærlæste lige anmeldelserne, og nogle skriver at de kommer den i ovnen. Jeg er vitterligt forvirret. Kan jeg ikke få en kort beskrivelse af hvordan den helt præcis er langtidsstegt? Jeg havde en idé om at det foregik på komfuret, men kunne ikke se hvordan det skulle lade sig gøre. Er helt flov over det her.

  1. admin says:

   Kære Helle.

   Det er bare i en stor gryde:-)

 3. Helle says:

  Tak for svar, det var dejligt at få opklaret mysteriet. 😀

 4. pia says:

  Jeg har prøvet opskriften. Jeg lavede det i en stegepose, det gør jeg faktisk altid, når jeg langtidssteger. Så er det nemt at hælde væde ud og lave sovs og ovnen bliver ikke så beskidt.. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *