LCHF brændende kærlighed med stegte løgringe*
Jeg fik så meget lyst til brændende kærlighed. Det er jo en skøn klassisk ret, som bare er lækker. Men jeg havde lyst til at prøve noget nyt. Jeg har længe leget med ideen om de her løgringe. Og hold da op de blev lækre;-) Kan varmt anbefales. Tror de kan spises til alt;-)
Hvis der sidder nogen derude og tror at LCHF er kedeligt mad, så tror lige om igen;-) Jeg har aldrig spist så godt og lækkert mad.
LCHF brændende kærlighed med stegte løgringe
500-600 g. svinebryst.
Stegte løgringe
1 stort løg
1 sammenpisket æg
2 spsk. sesammel
lidt salt
olie til stegning
Broccolimos
450 g. frostne rosenkål
1 buket broccoli
50 g. smør
1/2 dl. piskefløde
salt
Broccolimos
Kog rosenkålene i ca. 10 minutter, tilsæt broccoli og kog videre i 5-10 minutter til det er mørt. Hæld vandet fra og damp grøntsagerne tørre. Tilsæt smør og fløde. Give det hele en tur med stavblenderen.
Stegte løgringe
Skær løgene i tykke skiver og skil skiverne fra hinanden. Hæld æg, salt og mel i en frysepose. Kom løgringene i posen. Mix det godt rundt. Varm olien godt op en en gryde. Steg løgringene lidt ad gangen i gryden, til de er gyldne. Tag dem op og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Kød
Skær svinebrystet i små stykker og steg dem sprøde på en pande. Drys med salt.
Fantastisk opskrift.
Mosen kan bruges til mange ting, i stedet for kartoffelmos (og den smager bare godt)
Kan man bruge andet end sesam-mel til løgringene, f.eks. pofiber? 🙂