LCHF hvedeknopper og to andre udgaver af hveder

Fredag er det store Bededag og det betyder at vi igen skal fristes af dejlige hveder i butikkerne. Heldigvis har jeg jo lavet et par udgaver tidligere, der kan bruges og som smager rigtig godt. Men I skal også have en ny lækker udgave, som endda er LCHF.

Der er denne udgave – Hveder a la PCO De er lavet i muffinsforum og er meget luftige.

Der er også disse – Grove hveder. Det er lidt mere grove boller, som har hvederformen:-)

Men vi skal dog også have en LCHF udgave:-) Jeg synes det lykkes rigtig godt med de her. Nu har jeg jo smagt alle tre udgaver og det kan være svært at vælge. Jeg synes faktisk at alle tre udgaver er gode. De er meget forskellige, så prøv at finde den udgave du bedst kan lide:-)

Her er så de nye dejlige LCHF hvedeknopper – som man så kan overveje måske skulle hedde noget andet, da der ikke er hvede i:-)

Comments

 1. Anne Knudsen says:

  Hej Nina

  Hvordan tro du det vil virke hvis man i http://pcoliv.dk/hveder/ udskifter kamutmelet med kokosfiber? Og hvor meget tro du der skal bruges?

  Glæder mig til hveder;-)

  1. admin says:

   Det er da bestemt et forsøg værd, Anne. Men jeg er næsten sikker på at kokosfibrene suger mere end kamut, så brug mindre.

   Lad mig hører hvordan det går.

 2. Malene says:

  Hej Nina,

  Jeg forstår ikke, hvorfor du former dem med ske. Min dej var så fast, at jeg kunne forme med hænderne. 🙂
  Fulgte dit tip, og brugte et ovnfast fad… Nøøøj hvor er de gode! 🙂

  1. admin says:

   Det er jeg glad for at høre:-) Godt at du kunne forme dem med hænderne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *