LCHF: Lækkert madbrød med oregano. Fra Frk. Skrump

Prøver du at undgå kulhydrat, men savner brød?  Så prøv dette skønne LCHF brød med masser af sunde MUFA-fedtstoffer – og helt uden stivelse.

LCHF: Lækkert madbrød med oregano.

Ingredienser:

Mel:
100 g hasselnødder
100 g cashewnødder
50 g solsikkefrø
50 g sesamfrø

100 g hørfrø
75 g solsikkefrø
2 spsk oregano
2 tsk bagepulver
10 g HUSK eller Skallin
5 æg
100 g Philadelphia
1 dl rapsolie

Evt 30 g solsikkefrø til at drysse med

 

Fremgangsmåde:

Mal hasselnødder, cashewnødder, solsikkefrø og sesamfrø til fin mel.

Bland melet med hørfrø, solsikkefrø, oregano, bagepulver og HUSK eller Skallin.

Pisk æg, Philadelphia og olie sammen, til der ikke er nogen klumper i.
Bland æggemassen med de tørre ingredienser.

Kom dejen i en 1 liters brødform beklædt med bagepapir (drys evt. med solsikkekerner) og bag brødet ved 160 grader varmluftovn i ca. 1 time.

Tip! Du kan sagtens bruge andre nødder og kerner.

– Af Ida Lysdahl Fahrenholtz, www.netslank.dk©

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *