LCHF: Skyr is – fra Frk. Skrump
Mmmh… Skøn skyr-is, frisk i smagen. Brug gerne en ismaskine, hvis du har en. Ser fx hakkede mandler og hakket mørk stevia-chokolade til. Pynt med mynteblade.
LCHF: Skyr-is
4 personer – 120 kcal pr. portion og 2,6 g kulhydrat
Ingredienser:
1 dl piskefløde
300 g skyr
1 tsk flydende stevia
Fremgangsmåde:
Pisk fløden til skum.
Tilsæt skyr og stevia og pisk igen.
Hældes i en plastbox og fryses i 3-4 timer, rør i isen hver time.
Isen smager bedst, hvis den er lidt “soft-ice agtig”.
Af Ida Lysdahl Fahrenholtz, www.netslank.dk©
.
Tips til andet sødlig end stavia? Skal det være flydende?
Jeg kan ikke klare smagen stevia har. Så jeg skal have fundet et alternativ.