Max Protein – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz, Netslank©

Max Protein.

Her finder du en oversigt over de fødevarer, der indeholder mest protein. De fødevarer med højest energiprocent protein er dem, hvor du får flest proteiner for færrest kalorier.

1. Tun, torsk, sej og anden hvid fisk (92 E% protein / 27,5 g protein pr. 100 g)

2. Æggehvide (91 E% protein pr. 100 g / 10,9 g protein pr. 100 g)

3. Rejer (88 E% protein / 16,8 g protein pr. 100g)

4. Mørbrad (88E% protein / 22,3 g protein pr. 100 g)

5. Kyllingebrystfilet (86 E% protein / 20 g protein pr.100 g)

6. Pålæg max 3% fedt (85 E% protein / 21 g protein pr.100 g)

7. Torskerogn (74 E% protein / 21,8 g protein pr. 100 g)

8. Skyr (73 E% protein / 12 g protein pr. 100 g)

9. Laksefilet fra frost (71 E% fra protein / 20,1 g protein pr. 100 g)

10. Magert kød (69 E% protein / 21 g protein pr. 100 g)

11.  Hytteost 1,5% (69 E% protein / 13 g protein pr. 100 g)

12.  Feta 4% (66 E% protein / 21 g protein pr. 100 g)

13.  Kvark (66 E% protein / 13 g protein pr. 100 g)

14.  Ørred (64 E% protein / 19 g protein pr. 100 g)

15.  Fromage frais (64 E% protein / 8,7 g protein pr. 100 g)

16.  Hakket okse- eller svinekød 3-7% (64 E% protein / 20,2 g protein pr. 100 g)

17.  Fristost 3% (57 E% protein / 14 g protein pr. 100 g)

18.  Laks, fersk filet eller røget (54 E% protein / 21,4 g protein pr. 100 g)

19.  Hytteost 4% (53 E% protein /12 g protein pr. 100 g)

20.  Ost 10 + (51 E% protein / 29 g protein pr. 100 g)

21.  Ost 20+ (49 E% protein / 27,3 g protein pr. 100 g)

22.  Spegepølse 9% (49 E% protein / 15,4 g protein pr. 100 g)

23.  Ost 30+ (44 E% protein / 30,2 g protein pr. 100 g)

24.  Sild (36 E% protein / 18,1 g protein pr. 100 g)

25.  Æg (36 E% protein / 12,6 g protein pr. 100 g)

26.  Hellefisk (30 E% protein / 15 g protein pr. 100 g)

27.  Makrel i tomat (30 E% protein / 14,4 g protein pr. 100 g)

28.  Ål (23 E% protein / 18 g protein pr. 100 g)

 

-Af Ida Lysdahl Fahrenholtz,
www.netslank.dk. Personlig vejledning af PCO specialisterne.
.

 

5 thoughts on “Max Protein – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz, Netslank©

  1. Så vidt jeg ved skal man lige læse deklarationen på torskerogn grundigt inden man vælger – der er meget meget stor forskel på hvor meget der er rogn og hvor meget der er kartoffelstivelse – det er bestemt ikke ligemeget hvilken “model” man vælger.
    Man kan godt blive godt snydt der!
    Bare lige til orientering – jeg blev selv meget overrasket over det.

    Maria MB

  2. Dejlig guide! Tak.

    Melder mig også i koret der ønsker listen over proteinrige bønner og grøntsager (hvis man gerne vil være lidt vegetarisk engang imellem)

    Kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *