Mit livs kamp 22 – endelig vender det hele lidt :)

Gode nyheder vælter ind i disse dage og jeg er så glad. Jeg trænger i den grad til positive nyheder og oplevelser, så det er virkelig fantastisk. Se lige her

Hurra og stor tak 🙂
Et helt fantastisk menneske har givet mig et Oslocruise incl. morgenmad og aftensmad til os alle 4 i familie. Er det ikke vildt? Hun synes at vores familie trængte til en glad og positiv oplevelse, og det har hun bestemt ret i.

En oplevelse der kan give os fantastisk minder, som familie.  Vi kan komme på færgen, have to fantastisk dage incl. morgen og aftensmad, og se lidt i Oslo. Det bliver uden tvivl nogle fantastiske dage for os alle 4. Børnene glæder sig så meget. De skal prøve det hele på færgen og bare det at de skal være længe op og på diskotek – ja, de flyver nærmest over det 😉

Jeg glæder mig så meget til bare at være sammen. De sidste 7 måneder har været så hårde for os alle 4, så det bliver fantastisk at komme et sted hen, hvor vi bare kun kan slappe af og være sammen. Det bliver så godt. Vi har jo ikke været på sommerferie eller haft så mange gode oplevelser de sidste måneder. En stor taknemlighed til dig, som har gjort det muligt. Vi lover at vi vil nyde det 🙂

osloKan I kende det? Den der lille sjove ø man sejler forbi i Oslofjorden 🙂

 

Kan jeg så klare sådanne en tur? Hvordan er min fysiske tilstand?
Ja, det er jo så her det bliver spændende. Der er nogle uger til vi skal af sted, og jeg håber jeg får det lidt bedre inden. Jeg må indrømme at stadigvæk er uhyggeligt træt, ikke kan alverden fysisk, hurtigt bliver utilpas og stadigvæk tager en masse smertestillende medicin. Jeg har stadigvæk sygeplejerskerne på besøg hver dag, og render konstant til undersøgelser på diverse hospitaler. Jeg synes jeg har ufattelig mange smerter og fysiske begrænsninger, når jeg tænker på at det nu er 6 mdr. siden jeg fik den store operation. Det går så langsomt frem ad. Men jeg skal huske at det går frem ad.

Men jeg heldigvis rigtig mange ting. Jeg kan have gæster, komme ud, lave mad, gøre lidt rent og andre små ting. Men det har hele tiden omkostninger. Laver jeg for meget er jeg fuldstændig ødelagt dagen efter. En ting jeg har levet med i nogle år pga. min fibromyalgi, men som er blevet 10 gange forstærket her efter dette sygedomsforløb. Jeg har svært ved at accepterer det. Og har bestemt mig for at ændre på det. Jeg må kæmpe mig igennem det her. Selvom jeg ikke må træne, løfte eller lave særlig meget (lægernes ordre), så må jeg altså i gang. Prøver at få gået ture hver dag. Her snakker vi få hundrede meter, men det tager næsten livet af mig. Det er dog vejen frem. Jeg forsøger også at være mere aktiv herhjemme. Heldigvis  har jeg også fået mere mod på det hele og føler at jeg kan kæmpe lidt igen. Blev sat gevaldigt tilbage af de bylder og blærebetændelse.

Så Ja, jeg kan klare turen til Oslo. Jeg kan sidde ned det mest af tiden når vi sejler 😉 Jeg bliver nok lidt udfordret når jeg skal gå rundt i Oslo i 6 timer, men det må jeg tage med. Er der i øvrigt nogen af jer der har gode idéer til hvad vi kan lave i Oslo med børnene?

Ultralydsscanning
Var til ultralydsscanning i går og det var bare fantastisk nyheder. Bylderne er væk og hulrummet er også væk. Så nu er der kun selve såret i navlen tilbage. Det er simpelthen fantastisk. Jeg er jublende glad og føler at det nu går frem ad som det skal.

Sygeplejerskerne
Har netop i dag haft besøg af sårsygeplejersken som kommer  her en gang om ugen. Hun synes vi skal gå over til at de kommer hver anden dag nu – det er en utrolig frihed at få og jeg glæder mig 🙂 Hun sagde også at fra i næste uge går vi så over til at de slet ikke kommer i weekenden mere, så vores  familie kan få ro – VILDT. Så fra næste uge kommer de mandag, onsdag og fredag. Det giver et helt nyt liv til mig.

Smerteklinikken
Endelig kom jeg på smerteklinikken. Gynækologerne havde jo glemt at sende min henvisning, så det har taget ekstra tid. Men i dag var jeg oppe på sygehuset (Holbæk), og snakke med dem. Ligesom sidst jeg var der (for 3-4 år siden) oplevede jeg virkelig at blive lyttet til og mødt. Det er fantastisk efter et virkelig dårligt forløb i hospitalsvæsnet. Nu er der endelig tjek på min medicin. Jeg har fået ændret nogle ting, så jeg ikke skulle blive så træt. Og vigtigst af alt er at jeg nu kan køre bil hele dagen 🙂 Så fra i morgen af er jeg løs derude – så pas på 😉

Homøopat
Jeg har i mange år (over 20 år) brugt en Homøopat, som jeg er rigtig glad for. Han har ofte hjulpet mig, med diverse ting og selvfølgelig har jeg også kontakt til ham her igennem dette sygdoms forløb. Det som jeg godt kan lide ved Søren Borch, er at han i sin tid er uddannet (og har arbejdet) som læge. Det gør at jeg kan bruge ham til finde rundt i alt det rod der er i lægeverden. Han er også altid så ærlig omkring – følg det lægerne siger, hvis han mener det er rigtigt. Han prøver ikke at få mig til at købe alverdens mærkelige ting og bruge en masse penge på ham. Han vejleder mig og ikke mindst har vi nogle fantastiske snakke, så jeg kan forstå hvad lægerne ikke kan forklare mig 😉

Her i sidste uge havde jeg en aftale med Søren. Jeg havde brug for at få oversat min journal og forstå hvad der er sket med min krop. Han forklarede mig på menneskesprog, hvad der er fjerne ved operationen, hvilken betydning det har for min krop og ikke mindst hvorfor jeg stadigvæk har smerter. Det er der ikke tid til hos lægerne på hospitalet. Men nu forstår jeg hvad jeg står overfor af udfordringer. Det hjælper mig med at acceptere, at jeg stadigvæk har smerter og at det nok tager minimum et halv år mere, før jeg er tilbage i næsten normal tilstand. Jeg skal vide hvad der sker i min krop 🙂

Søren sender mig også nogle piller når vi har snakket sammen. Det er piller han sammensætter specielt til, hvad min krop har brug for. Nogle gange rammer han bare så perfekt og det har han i den grad gjort denne gang. Mit hårtab er stoppet (tør dårligt skrive det), mit døde hudområde ( cm rundt om brystkassen) er begyndt at klø helt vildt og faktisk havde jeg en 1/2 dag hvor jeg kunne føle noget i området. Jeg har også fået mere energi og ikke mindst er mit humør vendt til mere positivt. Det er virkelig gode ting.

En lille øffer
Ja, selvom der sker mange gode ting, så må jeg altså komme med en lille øffer. I sidste uge blev jeg ramt af svigt og fik rusket alt for meget op i gamle dårlige følelser. Efter en meget nær og kær person havde fravalgt mig i sit liv i en del år, dukkede hun pludselig op på hospitalet. Dengang jeg var rigtig syg og ikke kunne sige fra. Det satte så meget i gang i mig og det burde ikke være kommet til mig i den situation. Jeg valgte dog at tænke, at hun ville have at vi igen skulle være en del af hinandens liv, som vi altid har været. Men nej, i sidste uge gjorde hun mig klart at hun ingen kontakt ønsker med mig og ikke vil have mig i sit liv. Hun er så også så ganske egoistisk og ikke vil fortælle mig hvorfor hun opsøger mig i et af mine sværeste øjeblikke i mit liv. Det har virkelig sat gang i mine følelser, men samtidig kan jeg nu også endelig få lukket den dør. Døren har stået åben i nogle år, men nu har jeg afklaring og det håber jeg hjælper mig fremover.

Men til dig (hvis du læser med), så bliv ude af mit liv og opsøg mig ikke igen af egoistiske årsager. Du burde skamme dig over din opførsel. Så fik jeg det sagt 😉

Min psyke
Det er jo en udfordring med den psyke. Jeg har længe været nede og været ret negativ, som I nok har bemærket på mine sidste opdateringer. Jeg har virkelig været udfordret. Både over min situation, men også om alle de ting der sker omkring mig. Og så må jeg bare accepterer at det er hårdt for psyken at få konstateret kræft. Det hele væltede ned over mig og det har været en sej kamp at få kæmpet mig op. Men jeg har faktisk fået det bedre nu og har kunne mærke låget har løftet lidt 😉 Det er dejligt og jeg nyder det. Det er jo så meget mere mig at se positivt på tingene og få det bedste ud af situationerne. Jeg har også fået lukket en dør, som har stor betydning, det er jeg ikke tvivl om (skriver lidt om det længere nede).

Nu er jeg begyndt at se frem ad. Lægge planer og ikke mindst tænke over hvad jeg skal bruge mit liv til. Livet er en kæmpe gave, som skal nydes, leves og elskes. Det er slut med at have dårlige mennesker i mit liv, lave ting der dræner mig, og hænge fast fordi det skal man. Nu skal livet leves, så det giver næring til mig og ikke mindst en masse livsglæde. Så fremtiden bringer en del ændringer for mit vedkomne, og jeg er spændt på hvor det føre mig hen.

Det har alt i alt været nogle gode dage på det sidste og jeg er meget optimistisk, som I nok kan læse 🙂 Det er dejligt at være her og dejligt at nyde det 🙂 Husk at jeg klar til at komme ud igen og klar til gæster, hvis nogen skulle have lyst 😉

rejse frø

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *