Morgengrød – af Rikke Andersen

morgengrød - Rikke Andersen

Jeg har modtaget denne opskrift fra Rikke og jeg synes at det ser rigtig spændende ud. Mange tak for den opskrift, Rikke:-) Denne opskrift har nok lidt for mange kulhydrater til at høre til i denne kategori, men jeg er vild med ideen. Og den er langt bedre end f.eks havregrød. Men tænk over at tilsæt lidt mere fedt og protein (se energiberegning nederest).

Husk at hvis du som læser sidder derhjemme og har en rigtig spændende opskrift med billede, så må du gerne sende den til mig. Så kommer den på bloggen:-)

Her er hvad Rikke selv skriver om sin grød – Nu har jeg forsøgt at lave en god mættede grød,  og nu er den lykkes Taget inspiration  fra frk skrumps grød. Her er min udgave,  på en sund og mættede grød,  med bid i.

Energiberegning. 218 g. 284 kcal. 26% protein, 28% fedt, 46% kulhydrat.

Comments

  1. Julie says:

    Hej
    jeg prøvede denne her til morges, jeg havde dog glemt æg, så lavde det uden men det smagte rigtig godt og det er fra en der ikke kan li Havregrød! 🙂 tak for opskriften kan nemt blive min nye ynglings morgen mad.

    1. Rikke says:

      hej ja den er rigtig god, og mætter længe, godt den også fungere uden æg, så ved jeg det til en anden gang hvor jeg står uden æg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *