Nødderoulade med blåbær*

I dag fylder jeg 40 år, og det skal fejres:-) Så I får opskriften på Verdens bedste pcokage – siger min kære mand. Han mener at det klart er den bedste kage jeg har lavet siden……….Ja, før PCO. Og jeg vil faktisk give ham ret. Den var let og luftig. Havde en rigtig god smag og super nem at lave. Jeg ville faktisk godt inviterer gæst på den:-) Tænker man kan bytte blåbærerne ud med f.eks hindbær eller jordbær. Jeg er bare vild med blåbær;-)


.

27 thoughts on “Nødderoulade med blåbær*

  1. Tillykke med dagen 🙂

    Har spurtg dig før, men kan ikek finde dit svar. Når du angiver varmegrader – er det til varmluft, alm. ovn, eller?

      1. tak. det er nemlig rart at vide hvilken slags i forhold til når man selv skal indtille sin ovn 🙂

        Fordi der er ca. 20 graders forskel på at bage i alm. ovn og så varmluft. Så når du skriver 200 grader og det er varmluft så skal man regne med 220 i alm ovn for at få et godt resultat. Måske en ide at skrive ved hver opskrift, hvilen slags det er bagt på ved den angivne grad mængde?

  2. Stort tillykke med den runde dag 🙂 Håber du bliver forkælet ud over alle grænser – fortjener du i hvert fald, ift. hvor meget du hjælper os andre med din skønne blog 🙂

  3. Stort tillykke 😀 Og en kæmpe tak skal lyde for dit ualmindeligt gode arbejde – uden din blog ville maden herhjemme i hvert fald slet ikke være så god 🙂 FANTASTISK!

  4. Ja, STORT tillykke på din 40-års fødselsdag, håber det bliver en dejlig dag for dig og dine! Og tak for dit kæmpe arbejde med denne blog – du gør en stor forskel i PCO pigers til tider ret besværlige kost-liv. Mange hilsener og flag

  5. må desværre også spørge igen… kan ikke huske på hvilken opskrift jeg tidligere spurgte! Når du skriver mandelmel eller andet nøddemel er det så noget du selv maler eller køber?

  6. hej. har forsøgt at bage denne roulade idag og det gik helt i ged. Gjorde som der står i opskriften. mit mandelmel er meget mørkebrunt, købt her hos frk.skrump så resultatet er en meget mørkere kage end på billedet her. dernæst var kagen selvom jeg forsøgte at rulle den med det samme den kom ud af ovnen så tør at den knækkede i mange stykker og blev helt mislykket. men ind i køleskabet med den og kold og med flødeskum til var den stadigvæk ikke noget værd. endte med at smide den ud. hvad gjorde jeg galt? har lavet alm roulade med mel og kartoffelmel og de lykkedes, hvorfor gør denne ikke? nogen gode råd?

    1. Øv, da også. Min første tanke er at dit mandlemel, måske har været dehydret, så det har suget meget mere væske. Dejen skal være en slags creme. Ellers tænker jeg at det har fået for meget i ovnen.

      Det er super ærgeligt når man har glædet sig. Håber du finder problemet.

  7. hej. fandt et sted hvor man kan få mandelmel uden skræl for næsten samme pris. er det bedre at bruge?

    1. Hej Julie
      Det vil jeg tror. Er dog lidt i tvivl om mandelmelet måske suger mere end hassel nøddemelet gør. Så du må vist prøve dig frem 🙂

          1. Hvordan blev det Julie? Det der er brugt i opskriften er jo affedtet mel, så det suger mere end det man selv maler 🙂 Så er spændt på dit resultat.

          2. Den blev fantastisk dog var mit gyld ikke bær men fløde der var varmet en smule om også smeltet chokolade i som derefter blev pisket til skum skøn smag og denne roulade vil helt sikkert egne sig i frossent tilstand også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *