Nøddeoksemørbrad med kartoffelkrøller og persilleolie

noeddeoksemoerbrad-3-kopi-mini

 

I dag skal I have en rigtig lækker opskrift. Dejlig mør oksemørbrad, der er rullet i nødder og andet godt. En rigtig fødselsdagsmiddag. Og den skal I have fordi det jo i morgen er PCOlivs fødselsdag 🙂 Det er i morgen at der kommer den store Give away, og i morgen at I får en opskrift på noget jeg virkelig har savnet 😉

Men for at vende tilbage til denne opskrift 😉 Det var en helt fantastisk oplevelse. Kødet var fra  Jellinge Naturkød og af mærket John Stone. Som altid perfekt. Nødderne og diverse lækre ting, som mørbraden er smurt med, smager bare rigtig godt, og giver lidt kant til kødet. De sprøde kartoffelkrøller på toppen knaser godt og persilleolien giver friskhed. Jeg serverede en god grov salat til. Og før nogen af jer nu kritisere at jeg har valgt at bruge kartofler her, så vil jeg gøre opmærksom på at der er 1/2 bagekartoffel pr. person. Den er koldt og der er dermed tale om resistent stivelse. Jeg spiser det engang imellem, men aldrig i store mængder. Man kan selvfølgelig få andet tilbehør til 🙂

Dette er virkelig et godt bud på et rigtigt festmåltid og passer perfekt til bloggens 6 års fødselsdag 🙂 Jeg håber I vil feste med mig, her de næste dage 🙂 Husk at kigge forbi bloggen i morgen 😉

 

 

noeddeoksemoerbrad-1-kopi-miniEfter hviletid kan man skære en flot skive kød.

noeddeoksemoerbrad-2-kopi-miniSaftigt og lækkert kød

noeddeoksemoerbrad-3-kopi-miniAnrettet og lige til at spise 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *