Ny spændende shop fyldt med PCOvarer. Få rabat:-)

Jeg har  samarbejdet med Viivaa om, at lave en kategori  i deres webshop, som har et udsnit af PCOvenlige produkter. Det skulle gerne gøre det lettere for jer at finde produkterne og især at få de speciel produkter, som vi PCOpiger ofte bruger.

Hos Viivaa kan du bla. finde det Mandelmel som jeg bruger i rigtig mange af mine opskrifter. Men også det nye Kokosmel eller kokosfibre, som det rigtigt hedder. Det er helt fint dehydret kokos. Det er så fint som hvedemel. Der kommer en del opskrifter med det produkt i fremtiden;-) Jeg er også blevet forelsket og det i denne Kokosolie der ligesom kokosmelet er fairtrade og økologisk (kan man bede om mere) . Olien dufter så skønt og er perfekt til at stege i, bage med og spise som smør på et stykke brød – Guf;-)

Jeg vil også lige nævne FiberHusk , som jeg bruger i stort set alle mine brødopskrifter. Og ikke mindst mit elsket sødemiddel Sukrin+ Eller måske dette super lækre Low carb brødmix kunne friste? Som I kan se er der nok at tage af.

Butikken er nem og overskuelig, hvilket jeg synes er meget dejlig. Fragter er også til at betale – nemlig kun 39 kr. Og ved i hvad, det bedste er?? Jeg har fået fat i en rabatkode til jer:-))) I skal bare taste rabatkoden  -pcoliv . Så får I hele 10% rabat på jeres køb. Skønt ikk´? Rabat koden gælder til og med d. 22-12-2012

Og køb meget gerne igennem et af mine link;-)


Comments

 1. jeanette says:

  Den shop ser spændende ud. Har brugt kokosolie i lang tid og helt besat af dens gode egenskaber. syns nu også der er varer under Palero og LCHF som er spændende. Bl.a kokossukker…”Superfruit tilbyder en kokos palmesukker som har et lavt glykæmisk indeks, og samtidigt har kokos palmesukker den rigtige frugtagtig smag gør den til en perfekt erstatning for almindelig rørsukker!” De har også Chia som jeg bruger i bagværk uden jeg ved hva GI er på den 😉

  Syns du gør et godt stykke arbejde..tak for du deler din viden med os andre.

  1. admin says:

   Ja, det er en spændende shop:-) Og der kommer hele tiden nye varer, så sortimentet bliver størrer:-)

   Ang. Chia, så er GI desværre for højt og er ikke egnet til os med PCO – ifølge det jeg ved.

   Og mht. palmesukker, så blev jeg også lykkelig da jeg så den lave GI, men jeg undersøgte sagen og desværre er fructose indholdet alt for højt. Så det går ikke:-(

 2. Karina says:

  Heeelt vildt genialt!!!
  Jeg var derinde og kigge igår, fandt en masse lækkert, og bestilte med det samme.. Det er jo super fedt, at man kan få lidt rabat, for vi må jo erkende, at det er dyrt at leve PCO-venligt.. OG! Som ekstra bonus, så er det jo bare et spørgsmål om at man skal handle nok ind af gangen, så får man faktisk også portoen betalt 🙂
  Allerede idag har de sendt det afsted, så håber mine varer kommer imorgen, så jeg kan komme igang med at bage osv..
  Du har gang i så mange spændende ting, bliv endelig ved med det!!!

  Mange hilsner Karina

 3. Mette says:

  Hej Nina,

  Super, at du har fået et samarbejde med Viivaa, det er genialt at man kan vide sig sikker på en hel kategori. Jeg er nu også en del på LCHF, da jeg tror, det er vejen frem for mig. Desværre må vi bare ikke spise kokospalmesukker :O(

  Jeg tastede i øvrigt rabatkoden, men der sket ikke rigtig noget – trækker de rabatten manuelt?

  Bedste hilsner
  Mette

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *