Nyhed her på PCOliv – Træning og PCO

silhouette-running-1178014-mSom noget nyt her på PCOliv, vil jeg sætte mere fokus på træning når man har PCO. For det er så vigtigt for os PCOpiger. Jeg må indrømme, at jeg let og elegant er sprunget over dette emne i flere år, da jeg selv har så svært ved at få trænet. Men nu skal det være og om ikke andet så kan jeg formidle;-)

Træning og PCO har fået sin helt egen kategori. Den finder du her – Træning og PCO. Det spændende ved denne kategori er, at en personlig træner  har meldt sig under fanerne og vil skrive her på bloggen. Robert (ikke min mand, men den personlige træner) vil også svarer på jeres spørgsmål ang. træning. På mandag kan I læse meget mere om Robert:-)

Jeg glæder mig meget til det nye samarbejde og håber at det kan inspirer jer og mig selv til at få trænet noget mere. Hvis du har idéer til emner indenfor træning, som du synes jeg bør omtale, så skriv endelig til mig:-)

Diætisthuset har for et stykke tid siden skrevet et indlæg om Motion og PCO. Det indlæg bør du læse, hvis du gerne vil vide hvorfor træning er så vigtig for os PCOpiger:-)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *