Nyt design

Endelig er bloggen åben igen. Efter at have kæmpet i hele weekenden, er jeg nu klar til at vise jer det nye design. Det skulle gerne være meget mere brugervenligt fra mobilen og også mere modernet 😉 Det design der var før, var fra dengang bloggen åbnede for 6 år siden. Meget er sket siden – ikke mindst at vi alle bruger mobilen meget mere.

Der er også blevet ryddet godt op på bloggen, og det fortsætter de næste dage. Jeg har gennemgået ca. halvdelen af alle de indlæg, som jeg har skrevet de sidste 6 år (og det er mange), men mangler stadigvæk en del. Det kan jeg dog sagtens gøre mens bloggen er åben. Opskrifterne er ikke længere delt op i forskellige kosttyper. De ligger nu sammen, delt op i kategorier og det tror jeg er mere overskueligt. Der vil komme mere fokus og plads til diætist og gynækolog i fremtiden, da det trods alt er det der fylder en når man har PCO.

Det nye design giver mig også mulighed for at have mere fokus på et enkelt emne, som f.eks julen. Og så er designet bare mere rart at se på, ikk´?

Da PCOliv er fuldstændigt uden indtjening, betyder det også at jeg selv har lavet og laver alt arbejdet. Og jeg er bestemt ikke fantastisk til det 😉 Så der er også nogle ting der ikke er helt som jeg vil have dem, men her  har jeg måtte indgå et kompromis. Sådan er det jo. Dog synes jeg at det er blevet en klar forbedring 🙂

Jeg håber at I kan lide det nye design og de nye tiltag. Skriv endelig til mig hvis I opdager noget der ikke fungere 😉logo-til-opskrifter

Comments

  1. Helle says:

    Hvor er det blevet flot. Jeg kan meget bedre lide det nye look. Det andet virkede vildt gammelt. Så dejligt (:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *