Om PCOliv

PCOliv startede som en blog jeg lavede, for at holde styr på mine opskrifter. Jeg lagde den offentlig ud, fordi jeg selv havde så svært ved at finde opskrifter. Bloggen er stille og roligt udviklet sig og i dag kigger mellem 700-900 læsere forbi hver dag.

På bloggen finder du over 700 opskrifter, som du kan bruge til inspiration. Mine egne opskrifter er ikke noget smart mad. Men mad som vi spiser herhjemme. Med ingredienser fra det nærmeste supermarked. Dog er der visse ting i PCOkosten, som man ikke lige kan handle i et normalt supermarked. Disse varer kan du som regle finde i helsekosten eller hos www.frkskrump.dk

Flere kendte kokke har givet deres forslag til hvad vi PCOpiger kan spise. Det synes jeg er spændende, for det behøver bestemt ikke at være kedeligt at have PCO. Også mange af jer læser sender opskrifter ind. Det er rigtig dejligt, for det giver mere udbud og ikke kun min måde at lave mad på. Send meget gerne en opskrift ind med billed.

Du kan også læse mange PCOpigers historier. Nogle af historierne er fortalt i et indlæg og andre er over flere afsnit. Disse historier er så vigtige, da det viser os at vi ikke er alene, med vores oplevelser, tanker og følelser. Hvis du har lyst til at fortælle din historie, kan du bare kontakte mig. Det kan selvfølgelig gøres anonymt.

Du kan også finde et stort gratis forum med over 360 medlemmer. Dette forum har en åben del, hvor alle kan læse med, samt en lukket del, som man skal være medlem, for at se. I dette forum, kan du få svar på alt. Der er også en brevkasse hvor Ida Lysdahl Fahrenholtz fra Frk. Skrump besvarer dine spørgsmål. Ida har en Bachelor i human ernæring og speciale i opskriftsudvikling, PCO, vægttab.

Bloggen er i konstant udvikling. I øjeblikket kan du også følge min egen rejse, hvor jeg skal tabe 40 kilo.

Jeg modtager med glæde gode idéer til indholdet på bloggen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *