Onkel Toms Grillhytte – Webshop med specielt lækkert kød

Jeg har et stykke tid læst om nogle udskæringer som jeg ikke kender, som Hanger Tender, Flat iron, Teres Major osv.  Udskæringer som du ikke finder hos din slagter eller i supermarked. Du finder dem til gengæld hos Onkel Toms Grillhytte. En hel speciel webshop hvor du finder de specielle udskæringer og kvalitetskød.

Konceptet bag  Onkel Toms Grillhytte er rigtig godt. Kvalitetskød til gode priser. Og udskæringer som man ikke ser i Danmark. Ejerne blev trætte af at handle det dårlige kød i køledisken og bestemte sig for at gøre noget ved sagen. Det kan vi lide 🙂 For jeg har det på præcist samme måde. Ofte er der ingen smag i kødet fra supermarkedet og man er i tvivl om det er gris eller ko – fordi det er så udpint. Så dejligt at vi nu har denne dejlige webshop, hvor vi kan få det gode lækre kød.

Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg elsker oksekød – især når det er godt. Så efter at læse mere om mere om de udskæringer og lækkerier, måtte jeg altså prøve at købe noget af det 🙂 Hjemmesiden er nem og overskuelig at bestille fra, men da der er mange ting som man (mig) ikke kender, kan det være en udfordring at vælge, men jeg havde gode anbefalinger at holde mig til, fra andre der havde prøvet udskæringerne.

Du kan se her hvad jeg bestilte.

Teres Major
Hanger Tender
Oksecuvette (den udskæring kender jeg men har fået fortalt at denne skulle være helt unik)
Flat iron

DSCN0533

Kød ser jo altid lidt mærkeligt ud når det er råt, men tro mig det er så lækkert. Det hele blev sendt for bare 69 kr. (billig fragt) og leveret til min hoveddør i en flamingokasse. Det kom med post Dk. Så nemmere kunne det ikke være. Hvis man ikke er hjemme, bliver det sat foran din hoveddør.

På siden er det så smart at du kan finde Tips og gode råd. Og det er rigtig godt, da det er så unikke lækre ting, at det ville være super ærgerligt at ødelægge det, ved at stege det forkert 😉

Jeg glæder mig helt vildt til at lege med det  her kød. Trylle som min mand kalder det 😉 Især var jeg meget spændt på den udskæring der hedder Hanger Tender. Den måtte afprøves med det samme, så den fik vi går. Læs mere om det her 🙂 Aldrig har jeg fået bedre kød. Jeg vil selvfølgelig løbende underrette jer efterhånden som jeg får brugt kødet. Men det er så godt, at det skal stornydes i flere dage 🙂

Webshoppen får mine varmeste anbefalinger og et stort bifald med på vejen 🙂

Comments

  1. […] Det bedste møreste kød jeg nogen sinde har fået i mit liv. Længere er den ikke I må absolut prøve det. Aldrig har jeg fået kød med bedre smag og det smeltede fuldstændig på tungene. Vi fik spist alt for meget fordi det var så godt Kødet er fra Onkel Toms Grillhytte, som jeg skriver om her. […]

  2. […] fra mit køb hos Onkel Toms grillhytte. Selvom det ikke er en speciel udskæring, så er jeg virkelig glad for at jeg blev fristet af […]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *