Posted by admin on december - 13 - 2013 | 6 Comments

kursus - paraften

Tag din mand med på kursus.

Når man har PCO er man kronisk syg, man har måske svært ved at få børn, skal spise speciel kost, har humørsvingninger og mange andre ting, der kan sætte parforholdet under pres.

Jeg kender det selv. Min mand og jeg har over de første 10 år af vores liv sammen, prøvet at blive forældre. Det gav store udfordringer til vores parforhold, men også det at jeg konstant havde humørsvinger var svært. Min mand havde det også svært, vidste ikke helt hvordan han skulle støtte, være tilstede, deltage og havde ofte bare lyst til at løbe sin vej – og jeg forstår ham;-) Vi havde selv stor glæde af at gå i parterapi i en periode. Vi lærte at snakke sammen, lytte og komme igennem de svære perioder sammen.

Jeg kender udfordringerne og ved at mange par kæmper med dem. Derfor har jeg kontaktet Peter Kongshaug, en af de bedste parterapeuter vi har i landet. Peter har 30 års erfaring som psykoterapeut, hvoraf de 15 år er som speciallist som parterapeut. Du kan læse mere om Peter på hans hjemmeside www.parforhold.net

pk-lillePeter Kongshaug

 

Peter har sagt ja, til at afholde et kursus for par, hvor kvinden har PCO. Jeg vil også selv snakke kort om min egen erfaring. Dette er en unik og måske velegnet som et julegave:-)

Læs mere om kurset her.

 

Et parforhold under pres – kursus aften for par.

Kom til en spændende aften med psykoterapeut og parterapeut Peter Kongshaug. Der vil være fokus på parforholdet når det er under pres. Både pres når den ene part har en kronisk sygdom, men også pres i forbindelse med ønsket om at få et barn.

Peter har skrevet et kapitel i bogen ”Kronisk ramt” af Annemette Broch (udkom d. 4. december 2013). Peter Kongshaug skriver i bogen om de mønstre der opstår i samspillet mellem tæt knyttede og hvordan man bryder med et dårligt samspil og genfinder melodien. Tryghed, tegn på tillid, åbenhed og lysten til at lade sig påvirke er nogle af nøgleordene.

Dette er noget af det han vil snakke om på kurset. Men også hvordan begge parter har hver deres reaktionsmønstre med sig, som kan gøre det svært at snakke sammen. Også hvordan man kan være tilstede, deltagende og lyttende er emner Peter vil komme ind på.

Der vil blive indbudt til åben dialog og mulighed for at snakke om erfaringer, problemstillinger og måske også nogle små opgaver.

Det bliver en spændende aften, hvor man både som mand og kvinde kan få inspiration og redskaber til at få et bedre parforhold.

Kurset bliver holdt d. 4. februar 2014 i Rum, Ravnsborggade 2-4, 5 sal, 2200 København N. Der er heldigvis elevator.Kurset starter kl. 18 og slutter ca. kl. 21,00. Der er plads til 10 par på dette kursus.

Der vil være fri kaffe, the og snacks fra PCOliv.

Du kan købe plads på kurset her

 Et parforhold under pres –

kursusaften for par

Kronisk-RAMT-forside

 

 Du kan her købe bogen  Kronisk ramt, som Peter Kongshaug har skrevet et kapitel til.

.

.

.

.

6 Responses so far.

 1. Henriette siger:

  Det lyder som et super spændende arrangement. Men forstår jeg det rigtig, at det koster 249,- pr person, når nu det er en par aften?? Synes 249,- ville være fair nok for et par??
  KH Henriette

  • admin siger:

   Hej Henriette.

   Jeg har delt prisen op pr. person i tilfælde af at nogen vil komme alene:-) Lokale skal betales, Peter, kaffe, the, kager osv. Jeg er ikke i tvivl om at I vil få noget for pengene denne aften:-) Små kurser er altid dyrere at afholde en store. Men det er følsomme emner vi skal berøre, som jeg selv ville få mest ud af at høre og dele i en lille forsamling. Håber I har lyst til at deltage:-)

 2. Mette siger:

  Nu kender jeg tilfældigvis Peter:-) Altså professionelt og han er super spændende at lytte til. Hvis jeg var i et parforhold ville jeg klart med:)

 3. Louise M siger:

  Hvor lyder det bare spændende. Klart noget jeg vil overveje. Måske skulle jeg købe det til manden i julegave, som du foreslår(;

 4. Hvilken dag er det? Der står tirsdag D. 4/1? Men det er en lørdag?

  • admin siger:

   Ja, sikke en forvirring, Pernille. Mange tak fordi du gjorde mig opmærksom på det. Den spændende aften med Peter Kongshaug er Tirsdag d. 4. februar.