PCO awareness muffins :)

Æblemuffins

Æblemuffins 2

September er PCO Awareness måned. Derfor har jeg lavet disse skønne æblemuffins og dekoreret dem med den fine sløjfe. Mine evner ud i at pynte kager er dog ikke fantastiske, så bær over med mig 😉 Jeg vil egentlig bare give idéen videre 🙂 De her muffins er super lækre i smagen. Rigtig efterårsmuffins med æbler og kanel, som passer perfekt til en blæsende efterårs tår te 🙂

Comments

  1. Ville gerne høre inden jeg kaster mig ud i at forsøge mig med disse, vil man kunne skifte sukrin ud med perfect fit? Og har du en ide om hvor vidt der skulle bruges mere eller mindre?

    1. Nina Ebdahl says:

      Det kan du sagtens 🙂 Jeg bruger dog ikke selv perfect fit, så kan ikke hjælpe med omregningen. De 4 spsk. Sukrin Gold der er i opskriften her, svarer til 4 spsk. sukker. Måske det kan hjælpe dig 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *