Peanutspops

I går lovede jeg jer en smagsvariant af ostechipsene:-) Og det får I hermed:-) Det her er mine børns favoritter. Lækre sprøde, knasende, luftige og sjove peanutspops. De smager som de her peanutsringe man kan få:-) Og det er jo ikke så dårligt;-)

Måske kan man lave andre smagsvarianter, så hvis I prøver noget derude, så lad mig det endelig at vide:-) Jeg er super glad for denne her opfindelse, da det gør at jeg kan få nogle chips engang imellem. Men behøver virkelig ikke at mangel noget, når man er på PCOvenlig kost:-)

De her peanutspops indeholder en del flere kulhydrater end de ostechips jeg postede i går. Men det går jo nok engang imellem.

Det smukke viskestykke er fra Magnolia Living – Fransk Landstil


Peanutspops

60 g. saltet  peanuts
3 æggehvider

Pisk æggehviderne helt stive. Blend peanuts helt fint (men ikke så meget at det bliver klistret. Vend forsigtigt peanuts i æggehviderne. Put det massen op i en frysepose (eller sprøjtepose). Læg bagepapir på en bageplade. Klip et lille hul i fryseposen og sprøjt aflange “pølser” ud på bagepapiret. Ca. 3 cm. lange. Bag chipsene i ovnen ved 150 grader (almindelig ovn) i ca. 20 minutter. De skal være let gyldne.

Afkøl chipsene og løft dem forsigtigt af bagepapiret. Du kan evt. smøre bagepapiret med lidt olie inden du sprøjter chipsene ud, men jeg synes ikke at det er nødvendigt.

Sprøjt chipsene ud i nogenlunde samme størrelse, så det bliver lige hurtige færdige.

 .
.
.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *