Posted by Nina Ebdahl on april - 15 - 2014 | 7 Comments

profiber boller

Påske er jo fridage og hygge. Og hvad passer bedre end nogle lækre boller? Rikke har endnu engang været i køkkenet og lavet en skøn opskrift til os.Tak Rikke:-)

            

7 Responses so far.

  1. katrine siger:

    Hvad er profiber og hvor køber man det?

  2. Rikke siger:

    Jeg har også købt det, der hvor Nina anbefaler ellers kan det købes mange steder i Sverige. Jeg er blevet meget positiv overrasket over de resultater jeg har brugt det til bla. Disse boller men også til pizza bunde. Mætter utroligt godt og giver en god konsistens.

  3. Merete siger:

    Ved du godt, at det hedder Pofiber og ikke Profiber? :-)

  4. Emilie siger:

    Hæver bollerne, og bliver de meget klæge? :-) Jeg har haft lidt uheldige oplevelser med bagværk og pofiber so far, desværre.

    Hilsen Emilie

  5. Nina Ebdahl siger:

    Jeg har ikke prøvet disse. Men at bage med pofiber er jo meget anderledens end at bage med hvedemel :) Dejen skal trække lidt inden man lægger bollerne op. Smagen er også meget anderledens, men man skal tænke det som at alternativet er intet brød 😉 Hvis man ikke har fået brød længe, så er boller som disse, bare guld værd 😉