Proteinbar med peanutbutter

Proteinbar med peauntbutter

Dejlige lækre proteinbar, eller bare lækre chokoladebar. De er knasende og meget dejlige. Man kan ved at tilsætte pasteuriseret æggehvide få en lidt mere blød udgave. Men jeg er vild med at den er sprød. Den mætter godt. 

Baren kan bruges i forbindelse med træning eller som en lækker eftermiddagssnack:-)

Proteinbar med peanutbutter
-12 stk.

100 g havregryn (kan erstattes med soyaflager)
100 g peanutbutter
40 g kakaopulver
100 g proteinpulver
25 g sukrin+
100 g chokolade

Smelt chokoladen. Hæld alle de andre ingredienser i en foodprocessor og kør lidt. Hæld den smeltet chokolade i og kør til det er en samlet masse. Beklæd et lille fad (ca. 15x25cm) med bagepapir og fordel massen i fadet. Sæt det i køleskabet i et par timer. Tag fadet ud og del massen i 12 stykker med en skarp kniv.

Tip. Tilsæt evt. et bæger pasteuriserede æggehvider, hvis du ønsker en lidt mere blød proteinbar.

Energiberegning pr. bar med havregryn
36 g, 172 kcal, 26% kulhydrat, 48% fedt, 26% protein.

Energiberegning pr. bar med soyaflager
 28 g, 177 kcal, 15% kulhydrat, 55% fedt, 30% protein.

 

Comments

  1. Anne says:

    Lyder helt vildt gode.
    De må prøves..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *