Red Onion Jam

Jeg elsker at pynte min mad – især med ting der smager godt. Og denne her Red Onion Jam er et perfekt eksempel på netop det 🙂 Det er en virkelig velsmagende topping, som er værd at bruge lidt energi på. Jeg synes den frisker lidt kedeligt kød op 🙂 Vi fik denne aften en skinkemignon som vi tilberedte på grillen. Det er kød der ofte er lidt kedeligt og smagsløst, men med denne lækre Jam på blev det til et fest måltid 🙂

Red onien dip 1 - KopiLæg rødløgene på grillen. Jeg lavede lidt ekstra, da jeg havde gang i flere ting 😉

Red onion jam 3 - kopi miniDen færdige Jam er perfekt til svinekød og oksekød. Her er det som topping på skinkemignon

Comments

  1. Grethe Kofoed says:

    Red Onion Jam, jamen jeg er SÅ MEGET fan. Godt gået.

    1. Nina Ebdahl says:

      Det er jeg glad for at høre 🙂 Den er også god 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *