Ribeye med bagt hvidløgssauce

Ribeye med bagt hvidløgssauce 6 - Kopi mini

Den opskrift passer lige til en god ferie dag 🙂 Lækkert kød, lækkert tilbehør og ikke mindst en helt fantastisk sauce. Den sauce smager så engle synger 🙂 Den må I smage 🙂

Jeg ved at der er kartofler med på billedet. Ganske enkelt fordi jeg valgte at spise dem denne dag. Kun de 6 skiver som I ser på billedet og de blev nydt 🙂 Hvis man ikke vil have kartofler er de meget nemme at erstatte i denne opskrift. Man kan bare grille lidt mere aubergine, squash eller måske grille lidt Kina radise. Alle grøntsager bliver jo super lækre af at blive grillet. Saucen kan man lade koge helt ind til den bliver tyk. Man kan også vælge at jævne den lidt med maizena (1 spsk. til 4 personer).

Kødet har jeg købt hos Jellinge Naturkød. Jeg er vild med især deres John Stone kød. Det smager så fantastisk. Jeg elsker at få kød – især kød hvor jeg nyder hver en bid og hvor man bare kan mærke den gode smag helt ned i lilletåen 🙂 Guf. Engang imellem må man have godt kød. Det er en menneske ret 🙂

Ribeye med bagt hvidløgssauce 1 - Kopi miniEt helt unik flot stykke kød. Ribeye fra John Stone – købt hos Jellinge Naturkød

Ribeye med bagt hvidløgssauce 2 - Kopi miniGnedet godt med urter, salt, peber og hvidløg. Derefter bundet lidt sammen.

Ribeye med bagt hvidløgssauce 3 - Kopi miniEfter en tur på grillen

Ribeye med bagt hvidløgssauce 5 - Kopi miniEfter at have trukket.

Ribeye med bagt hvidløgssauce 4 - Kopi miniFlot kød struktur og det smager 😉

Ribeye med bagt hvidløgssauce 6 - Kopi miniOg så er der kun en ting tilbage – at spise lækkerierne 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *