Skøn Giveaway pakke fra Lowcarbstore.dk

logo LC store

 

 

Kender du Lowcarbstore.dk? Det gør du sikkert da jeg har samarbejdet med dem igennem længere tid 🙂 De har rigtig mange dejlige produkter som vi PCOpiger kan bruge. Se her hvordan du kan vinde en rigtig dejlig pakke med nogle gode produkter.

Lowcarbstore.dk har fået lyst til at forærer en af jer læsere en gave med dejlige bage produkter. Og det kan vi godt lide 🙂 Du har derfor mulighed for at få en pakke med

1 x Mørkt mandel og hørfrøbrød
1 x Bageprotein
2 x Tærtedej

Alle produkterne er fra Bagerina. Jeg har smagt dem alle og de er gode 😉

Nå, hvem vil have dem?? Skiv herunder hvorfor du godt kunne tænke dig produkterne 🙂 Du kan være med i lodtrækningen indtil d. 3/10. Vinderen får direkte besked via email og vinderen oplyses også på Facebook. Husk at skrive din rigtige emailadresse (den kan kun ses af mig). Du kan kun deltage 1 gang og med 1 emailadresse 😉

Tak til Lowcarbstore.dk for den fine gave 🙂

 

Nu vi er ved Giveaway, så husk at du nu gratis kan downloade alle mine kogebøger 🙂

 

(VINDEREN ER FUNDET – Det blev Kamilla Petersen)

 

26 thoughts on “Skøn Giveaway pakke fra Lowcarbstore.dk

 1. Da jeg mangler ny inspiration – og har aldrig smagt lige de produkter før. Jeg skal tilbage på rette kurs i forhold til lavt kulhydrat indtag – og mangler noget nemt brød i den forbindelse. 🙂

 2. Jeg ELSKER tærter, og er nu på 2. uge opstartet på LCHF og er ved at vænne mig til “manglerne” og så alligevel ikke, fordi man kan få så meget der minder om det “rigtige” og oftere smager det faktisk bedre, selvom det også tager lidt længere tid mht. indkøb osv. Men hos os er vi alle hoppet på det

 3. Jeg skal vinde fordi der er sket mange ting i mit liv det sidste års tid som har gjort at jeg ikke har fået holdt min PCO kost

 4. Jeg vil gerne vinde, da jeg på nuværende tidspunkt ikke har råd til at eksperimentere med produkterne. Jeg vil gerne finde ud af om vi kan bruge/lide det inden jeg investerer en, for mig, mindre formue i det. Jeg har pco og har brug for at ændre min kost.

 5. Jeg ønsker at vinde – og give det til min søster der netop har fået konstateret PCO.
  Jeg vil vise hende at livet ikke kun er surt og kedeligt, da det er hvad hun frygter.
  Ingen andre endnu mig ved om noget dette – da jeg har levet med pco i over 15 år.

 6. Jeg er en slave af alm. brød og bage produkter – kan slet ikke forestille mig at spise andet og at det ville kunne smage lige så godt … men måske man skulle give det en chance hvis man ligefrem fik et lille skub i den rigtige retning med denne lækre give-away…

 7. Ej, det ville da være lækkert med nogle nye produkter, som jeg endnu ikke har prøvet. Og jeg tror helt sikkert der ville komme nogle lækre måltider ud af det 🙂

 8. Åhh… det ville være dejligt at vinde disse produkter. Jeg kæmper en ihærdig kamp herhjemme med at indføre mad, som er godt for mig. Og en af børnenes yndlingsretter er oksekødstærte, men jeg er ikke så god til at bage, så normalt må jeg ty til færdigprodukterne… Men det ville være skønt at kunne servere en tærte, som jeg også kan spise med god samvittighed.

 9. Jeg vil rigtig gerne vinde en af pakkerne især den med tærte og hørfrø brødet har længe gerne ville prøve disse, men økonomien har ikke lige været der. Også kunne det være rigtig fedt at kunne tage det med på vores ferie til Lolland.

 10. Kæmper med kost og motions motivation hver dag, særligt det sidste halvandet år med målet; at blive gravid. Savner positive motivationsindspark!

 11. Jeg er ret ny i hele det her kost univers. Jeg har fået konstateret PCO og ønsker derfor at ændre kost vaner med henblik på graviditet. Men det er svært på SU! god dag.

 12. det kunne være så fedt. Elsker brød og kage, min pco er bare ikke enig med mig. Og springer jeg på noget får kroppen sidste ord og nogle gange “hævn” i at fortælle mig “husk det nu/ avs”. Jeg har ikke prøvet disse produkter endnu, men savner et godt alternativ, der ikke giver mig smerter

 13. Jeg synes det er svært at finde alternativer jeg er vokset op med at spise” Ris, kartofler, pasta og ISÆR hvedemel.

  Det er en jungle, hvor jeg kæmper mig igennem med machette.

  At blive den heldige modtager af produkterne, vil gøre mit ‘jungleprojekt’ nemmere. Jeg søger, i den grad, inspiration – også i forhold til hvor jeg kan købe PCO-venlige produkter.

 14. Kunne godt tænke mig at være heldig og blive udtrukket til pakken. Jeg ved jeg ikke kan tåle hvedemel og sukker, så det kunne være rart med nogle alternativer

 15. Det ville være skønherligt, at vinde disse produkter,fordi. For det første, har hellere ikke selv set eller prøvet disse produkter. For det andet, så mangler jeg en del inspiration og produkter til at kunne fortsætte den hårde livsstilændring 🙂 Dette ville kun give et ekstra kick! 🙂

 16. Vi er en håndfuld sygeplejersker der mødes 1 gang i måneden til madklub. Næste gang foregår hos mig til tapas – og jeg ville hellere end gerne servere frisk mørkt mandel og hørfrøbrød til 🙂

 17. Jeg er efterhånden rimelig erfaren LCHF’er, men jeg er stadig supernysgerrig på produkter, jeg ikke har prøvet før. Derfor kunne jeg godt tænke mig at vinde – fordi det ikke er sikkert at jeg ville prøve dem ellers. Og jeg har vist kun læst godt om Bagerina 😀

  Maria.

 18. For et 1½ år siden fik jeg konstateret PCO, hvilket kom som en stor overraskelse. Sidenhen har jeg gjort alt for at følge en PCO-venlig kost. Som studerende er det dog svært, da produkterne er dyre. Dog får jeg det til at fungere, ved at vende hver en krone som jeg får i SU. Jeg mener nemlig, at det vigtigste er, at kroppen har det godt, fordi først der kan sindet have det optimalt. Grundet min stilling som studerende på lavbudget ville jeg sætte stor pris på en pakke af lækre produkter.

 19. Jeg har lige fået konstaret pco og vil prøve på egen hånd, at ændre mine madvaner for at se om jeg selv kan gøre en forskel for min krop uden medicin. Derfor ville det glæde mig at vinde disse produkter, da jeg først nu skal igang med nye og spændende produkter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *