Sommer = Koldskål med kammerjunkere

Kammerjunkere 004

kammerjunkere.

Ja, jeg er kommet helt i sommer humør og det er bare skønt:-) Men med sommer hører jo også koldskål. Det synes de fleste danskere. For mig hører det så også kammerjunkere til og det er her at filmen knækker lidt. Når man kigger på købe kammerjunkere, så er de fyldt med sukker, hvedemel og andet knapt så sundt for en PCOpige. Men der er heldigvis råd:-)

Her på PCOliv ligger der hele to lækre opskrifter på Kammerjunkere. En LCHF udgave – LCHF kammerjunkere, og en almindelig udgave – kammerjunkere. Det er to dejlige udgaver, som gør at du ikke føler afsavn til den virkelige vare;-)

Du kan jo også spise din koldskål med en masse lækker frugt og bær på som i denne dejlige udgave af Koldskål. Prøv også at bland din koldskål med skyr og hiv proteinindholdet godt op på den måde.

Du kan altså sagtens spise koldskål selvom du har PCO. Det handler bare om at tænke alternativt 🙂 God fornøjelse her i weekenden. Rigtig god fornøjelse 🙂

Koldskål

Koldskål med frugt

LCHF kammerjunkere

LCHF kammerjunkere

 

2 thoughts on “Sommer = Koldskål med kammerjunkere

  1. Ja koldskål er super skønt her om sommeren, jeg laver den på 1 liter kærnemælk,ca 4 dl skyr smages til med citronsaft, vanilie og sukin. Hvis jeg ikke lige har fået bagt disse lækre LCHF kammerjunker så toppes der med hakket nødder og frugt gerne jordbær eller blåbær.

  2. Hej ja koldskål er skønt, jeg laver den på kærnemælk, skyr og nogle gange æggeblommer. Smages til med citronsaft, vanilie og surkin og toppes med hakket nødder og frisk frugt mums det smager skønt når det skal være ekstra godt skiftes nødderne ud med disse lækre LCHF kammerjunker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *