Posted by admin on november - 27 - 2013 | 23 Comments

 

Engang imellem skal der bare være plads til søndagshyggekage:-) Også på en onsdag;-) Kagen blev til en søndag (derfor navnet). Jeg havde ikke så meget spændende i skabene, men måtte bare have kage. Bagte denne rustikke lagkage og det blev bare lækkert. Det var sjovt at bygge kagen op på denne ufine måde. Ikke så mange dikkedarer, bare smøre, smøre, smøre og spise. Det er nemt;-)

Husk at se dagens Giveaway under opskriften;-)

 

 

 

 

 

 

 

23 Responses so far.

 1. Anne Knudsen siger:

  http://lowcarbstore.dk/shop/18-alle-produkter/239-lowcarb-moerk-chokolade-forest-fruits—125g/

  Den kage ser rigtig lækker ud, der er meget der skal prøves når jeg kommer hjem:-)

 2. Xenia siger:

  Jeg er fan af yaconsiruppen!

 3. Belinda siger:

  Jeg er også rigtig glad for yaconsiruppen og så er jeg helt vild med deres sukkerfri chokoladeovertrukne mandler med lakrids :)

 4. Nicoline siger:

  Jeg elsker Bagerina LCHF kokoskagen!!

 5. Lina siger:

  Helt klart choco mandler med saltlakrids!!! er STOR fan og det bedste er at denne udgave ikke ryger så hurtigt som den “normale” slags ;)

  http://lowcarbstore.dk/shop/16-snacks/227-choco-saltlakrids-mandler-soedet-med-stevia/

 6. Addie siger:

  Jeg ville (som en del andre herinde) vælge yacon siruppen. Har ikke smagt den endnu, men vil virkelig gerne prøve den!

 7. Anette siger:

  Jeg ELSKER deres Cavallier Chokoladebar fra Stevia med Orangesmag! Den kan altid redde min trang til søde sager, MUMS!

 8. Rikke siger:

  Har endnu ikke fået handlet hos dem, men skal helt sikker prøve den skønne yaconssirup, den lyder bare så lækker, så jeg rigtig kan få afprøvet dine lækkere opskrifter hvor den sirup indgå

 9. Maja siger:

  Min absolutte favorit er sukrin gold. Jeg bruger det hver gang jeg bager. Min datter elsker at få en smule drysset på sin A38. Min man elsker de brændte “jule”mandler med gold, kakao og kanel. Når vi (min mand og jeg) skal hygge, laver han irish coffee med gold i – lækkert siger jeg bare.

 10. Merete siger:

  Sukrin gold :) og selvfølgelig chokolade :)

 11. maria siger:

  Det må være Bagerina LCHF valnøddeboller!!

 12. Heidi siger:

  Jeg er helt vild med Cavalier chokoladen.

 13. Gerda siger:

  Choko-lakridsmandler er min favorit, sammen med sukrin-produkterne:-)
  Har endnu ikke prøvet deres Bagerina-produkter, men har planer herom ved næste bestilling!

 14. Lea siger:

  Jeg har svært ved at vælge mellem Cocosa kokosolie eller chia frø raw. Kokosolie er min bedste ven i den daglige kost, men har lige opdaget “grød” af chia frø, Mums! Men lander nok på kokosolien:-)

 15. Sarah siger:

  Mandelmel, for det bruger jeg til så meget lækkert :)

 16. Laura siger:

  Måske meget simpelt – men fiberHUSK er simpelthen noget jeg bruger næsten hver dag og ikke kan undvære!

 17. Heidi siger:

  Kokosfiber… Elsker kokos

 18. Heidi siger:

  Ville prøve yaconsirup

 19. Louise siger:

  Umm det må klart være choko lakridsmandlerne og sukrin produkterne :)

 20. Annita siger:

  det er jo svært at vælge og som en “gammel” PCO pige så har jeg lært at man gå efter de ting som strækker langt ;) så enten http://lowcarbstore.dk/shop/10-bageprodukter/153-kokosfiber-finmalet-raw-og-oekologisk-1-kg/ eller http://lowcarbstore.dk/shop/27-tilbud/202-yaconsirup—raw-og-oekologisk/ begge forholdsvis nye ting i min kost. jeg har spist PCO kost i godt 4 år og ELSKER når der kommer nye ting på markedet som får vores mad til at virke bare lidt mere alm. så er man knap så anderledes :)

 21. Maj Sander siger:

  Elsker deres mandelmel og seasam mel og god pris :-)