Spørgsmål til den personlige træner – hvordan kommer jeg i gang?

Spørgekasse

 

Hej! Jeg er en pige på 15 år, og jeg stort set alle symptomer på PCO. Og jeg er meget doven! Så hvad kan jeg begynde med i forehold til træningen. Fordi jeg vil virkelig gerne i gang, da jeg vejer 130 kg. Vil også gerne ændre min kost 😀

På forhånd tak Jamila 😛

 

Hej Jamila

Tak for din mail.

Du har allerede taget det første skridt selv! Du er indstillet på at begynde træningen og ændre din livsstil.

En rigtig god måde at gøre det på er at sætte sig et mål. Hvor meget vil du tabe over hvor lang en periode. men du bliver også nød til at sætte dig delmål og det er dem du primært skal fokusere på. På den måde kører man ikke surt i tingene, og målene er nemmere at overkomme.

Disse mål skal være realistiske og det er en rigtig god ide at kontakte en personlig træner som kan hjælpe dig med at definere dine mål og omsætte dem til praksis.

Det er også vigtigt at man begynder at prioritere sin træning. Det skal være på samme måde som man fx ville prioritere at se sine venner, altså et punkt i ens kalender. På den måde får man tid til sin træning og man ser det ikke som en sur pligt.

Visualiser dine mål for dig. Tag et helkropsbillede af dig selv, gerne med så lidt tøj som muligt. På den måde kan du sammenligne dine resultater og vedholde din indsats. Lav en liste med fordele og ulemper ved fysisk træning og ved overvægt. Læs den liste igennem et par gange om dagen til du næsten kan huske den.

Din kost er ligeså vigtig som din træning. Få lavet en kostplan hos en diætist. Prøv at skrive til Trine her på PCOliv siden, hun er super dygtig mht. kost til piger med PCO.

Til sidst, op med humøret. Det er virkeligt sejt gået du beder om hjælp. Jeg ved godt det kan virke uoverskueligt, men start med små skridt, trap langsomt op både med træningen og kosten. Vær indstillet på at du vil “falde i” men det gør alle, bed om hjælp når det sker og op på hesten igen.

Få dine forældre til at hjælpe dig. De kan hjælpe dig med planlægningen, med kosten osv.

Jeg håber det kan hjælpe dig og du er velkommen til at skrive tilbage hvis du har flere spørgsmål.
Med venlig hilsen
Robert
Personlig træner med speciale i sportsskader
Du kan skrive til mig på  exfiltr8@gmail.com.
Husk at skrive hvis du vil være anonym.
robert profil 1

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *