Sprøde Blomkålsfritter

 

 

blomkålsfritter

 

I sidste uge lovede jeg jer en opskrift på rigtige blomkålsfritter. Altså sådan nogle lækre sprøde nogle, som virkelig smager er pomfrits;) Ikke de her andre slatne der florer alle steder på nette i øjeblikket 😉 Jeg fik inspiration her.

Det er genialt at først tilberede dem i ovnen og derefter i stege dem i olie. Og jeg skulle hilse fra min kære mand, og sige, at man roligt kan lave dobbelt portion, for de smager fantastisk 😉 Lige at få en hjemmelavet bearnaise til, så er den hjemme 😉

Næste gang vil jeg dog ikke lave dem som lange stænger, men korte og brede. De knækker nemt 🙂

 

18 thoughts on “Sprøde Blomkålsfritter

  1. Kan man erstatte lønpulver med noget andet mere almindeligt i et køkken eller undlade det?
    Hvis ikke, hvor køber man løg-pulver?

    1. De fleste butikker har løgpulver og det er ret almindeligt i køkkenet 😉 Jeg bruger det rigtig meget. Men du kan sagtens udelade det 🙂 Det giver bare smag og ikke andet.

  2. Hej
    Opskriften her lyder rigtigt spændende, men ved du, om man kan erstatte Pofiber med loppefrøskaller (Husk), og hvor meget skal der i så fald bruges?

    1. Jeg har faktisk ikke prøvet at erstatte Pofiber med Husk. Men man kan da forsøge. Grunden til at jeg bruger pofiber er at de er meget billigere og giver en bedre smag. Synes også at det giver en god konsistens 🙂
      Hvis du forsøger så skriv endelig her hvordan det virker 🙂

  3. Nu ved jeg det er lidt tid siden, der sidst er skrevet på indlægget. Men ville bare informere om at både løg og hvidløgs pulver kan købes tll 10 kr. I Tiger butikkerne 😊

  4. Kan man fryse dem ned så man har nogen ekstra liggende? jeg er ved at fylde fryseren til efter jeg har født og vil meget gerne have noget pco venligt mad ligene der er ikke skal gøre så meget ved?

    Knus Tine

  5. Hej Tine
    Jeg har faktisk ikke prøvet at fryse dem, men tænker at det må kunne lade sig gøre 🙂 Men lav et forsøg. Tænker at de bare kan lunes i ovnen efter fryseturen.
    Og hvor er det fornuftigt tænkt 😉

    1. Jeg har ikke prøvet, men tænker at det bliver svært at undvære. Pofiber får det det til hænge sammen og giver smag 🙂

    1. De smager ikke stærkt af blomkål. Da der jo er hvidløg og ost i dem. Men ellers kom lidt mere krydderier i dem 🙂

Skriv et svar til Gigi Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *