Sukkerfri kirsebærsauce

Kirsebærsauce 2

 

Skøn hjemmelavet sukkerfri kirsebærsauce. Guf, siger jeg bare 🙂 Man kan selvfølgelig købe det færdigt, men det smager så meget mere lækkert når man laver det selv 🙂 Jeg har her lavet en udgave med portvin, fordi jeg er vild med det. Det passer perfekt til kirsebær og den lækre Ris a la mande (se den skønne udgave med perlebyg).

Med en portion af min ris a la mande og denne kirsebærsauce, så føler jeg bestemt ikke at jeg går glip af noget. Tvært i mod. Det jeg laver er så fuld af smag og fylder mig med velvære 🙂 Lad bare de andre beholde deres kogte ris, der smager af ingenting – toppet med sukker. Nej, så hellere noget godt 🙂

 

Kirsebærsauce 1

Comments

  1. PIL OESTERGAARD says:

    Det lyder super lækkert 🙂
    Men hvor finder du udstenede kirsebær henne?

    1. Nina Ebdahl says:

      Jeg tog stenene ud selv 😉 Synes bare at jeg har set dem udstenede engang imellem. Men kan ikke huske hvor 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *