Uvidenhed kan koste dyrt.

I disse er madblogger i Danmark igang med et oprør. Et oprør som jeg til fulde støtter, da også jeg kan blive ramt af disse uheldige forretningsmetoder. Jeg er en glad amatør blogger, som brænder for min sag. Men jeg aner intet om computere, Søgeoptimering, RSS-feed osv. Jeg vil bare lave mad og skrive om det:-) Det er det jeg er bedst til. Der for bliver jeg så gal, når jeg læser om dette http://madbevaegelsen.dk/findeopskrifter Det er da virkelig at udnytte os godtroende mennesker.

Heldigvis er jeg ikke blevet ramt af det, da jeg åbenbart ikke er fin nok til at være med;-) Og heldigvis for det. Men var jeg blevet spurgt, havde jeg nok sagt ja, for det er svært at gennemskue. Denne gang er jeg så glad for ikke at være inviteret:-)

Dette er bare til orientering, da jeg føler det er en vigtig sag. Og for at advarer jer mod at bruge Findeopskrifter.dk

 

Comments

 1. Anna Sofie says:

  Har det på samme måde som dig!

  Jeg blev til gengæld kontaktet af dem og takkede ja. Tænkte ikke yderligt over det, var nærmere meget beæret over det. Kunne jo se anderkendte madblogs allerede var tilknyttet og så ingen grund til at takke nej. Det kan jeg så sandelig nu! Har fjernet logoet fra min site og skrevet til dem jeg gerne vil fjernes derinde fra. Har desværre også hørt det skulle være svært at komme helt væk derfra :S

  Håber jeg nu kan vende tilbage til BARE at lave mad 😉

  1. admin says:

   Håber det lykkes for dig, Anna Sofie.

 2. […] og vin: Vi er nu fans af din blog Mund-fuld: Vi skal drukne et skib, folkens… PCOLiv.dk: Uvidenhed kan koste dyrt. Rigeligt smør: Findeopskrifter.dk udnytter danske madbloggere Simon Glue: Et nødvendigt farvel […]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *